fbpx
Skip to main content

DETALJI NESREĆE u Kovinu: Otac vozio traktor, čuo ZAPOMAGANJE nesrećnog dečaka, a onda je nastao HAOS

Nesreća se dogodila dok je dečak radio sa ocem na njivi

Dečak A.A. iz Dubovca kod Kovina pravim čudom je preživeo stravičnu nesreću u subotu, kad je pao s traktora, a priključna mašina tanjirača ga pregazila! Mališan je zbrinut u bolnici sa prelomom nekoliko rebara i karlične kosti, ali srećom nije životno ugrožen!

Kako navodi izvor iz istrage, nesreća se dogodila dok je dečak sa ocem radio na njivi. Njegov otac N.A. je vozio traktor i ostalo mu je bilo da obradi još samo nekoliko desetina metara brazde, kada je čuo vrisak.

- Još nije utvrđeno da li se dečak vozio na traktoru, pa je pao, ili je u trenutku nesreće krenuo da uskoči na traktor, pa je skliznuo niz vozilo, pravo pod tanjiraču. Čim je video šta se desilo, otac dečaka je zaustavio traktor, pa je skliznuo niz vozilo, pravo pod tanjiraču. Čim je video šta se desilo, N.A. je zaustavio traktor i počeo da izvlači sina, koji je bio zaglavljen ispod teške priključne mašine – priča izvor.

Otac je zatim stavio dečaka na traktor i krenuo ka Pančevu, u bolnicu, a usput je pozvao prijatelje koji su mu kolima krenuli u susret.

- Mali A.A. bio je svestan sve vreme. Prijatelji njegovog oca su usput preuzeli povređeno dete i svi su požurili ka bolnici. Čim su stigli u pančevačku bolnicu, lekari su pružili dečaku prvu pomoć, a zatim su ga uputili u beogradski Urgentni centar. Tamo su Aleksandru konstatovane teške povrede, prelom nekoliko rebara i karlične kosti. Kad je zbrinut, poslat je na Institut za majku i dete na dalje lečenje. S njim su sve vreme bili stariji brat i otac – dodao je izvor iz istrage.

Tragedija u Nišu: Vozač izgubio kontrolu nad automobilom, ima STRADALIH

- Kažu mi da je moj unuk imao mnoge sreće, ali i dalje brinem… On je dobar i vredan dečko, mnogo voli da radi sa ocem na njivi. I ne samo to, pomaže mu šta god treba i u drugim poslovima, pogotovo nakon što mu se otac šlogirao pre nekoliko godina. Od tada moj unuk više vremena provodi sa njim na njivi… Ni meni nije jasno kako ga je pregazila tanjirača, da li je pokušao da se popne na vozilo, pa skliznuo – priča dečakova baka, dok pokazuje unukovu krvavu odeću i traktor, na koji je još bila prikačena tanjirača.

Bez posledica

Baka se nada da Aleksandar neće imati nikakve zdravstvene posledice.

- Da mu se nešto desilo, ne znam kako bih nastavila da živim – dodaje ona.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je obavila razgovor sa ocem dečaka kako bi se ispitala eventualna njegova odgovornost za nesreću.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd