Utorak 19. mar 2024.
Mesto zločina

Detalji UBISTVA STUDENTA u Zemunu: Tuča, ubadanje, KRV svuda po kući i dvorištu, posle svega ostala MRTVA TIŠINA!

Foto: Profimedia
Nova saznanja o nesrećnom događaju

M. R. (24), student iz Bosne i Hercegovine koji je sinoć ubijen u Ševinoj ulici u Zemunu, na tu adresu doselio se pre četiri godine.

Prema rečima prvih komšija, u stan nije dovodio sumnjivo društvo, u njemu je živeo kao podstanar, a o mladiću su imali samo reči hvale.

U zajedničkom dvorištu koje je M. R. delio sa još šest domaćinstava, ostale su jezive scene. Krvavi tragovi su na vratima, ispred stana, na kapiji i ispod drveta i ukazuju na to da je nesrećni mladić, nakon što je izboden, pokušao da pobegne.

Bane, gde si pošao, sine? POTRESNE SCENE u kući stradalog mladića, tišinu prekidaju JECAJI RODITELJA

Pošto je izašao iz stana u kom je živeo, mladić je uspeo da izađe iz dvorišta i pređe na drugu stranu ulice, ali je na tom mestu pao i izdahnuo, o čemu takođe svedoči velika količina krvi.

Prema prvim informacijama, ubistvu su najverovatnije prethodile svađa i tuča u stanu, koje su okončane kobnim ubadanjem. Napadač je odmah nakon incidenta pobegao i policija ga je nakon intenzivne potratrage uhapsila.

Dan posle nesreće šokirane komšije nisu želele da komentarišu ovaj napad, ali su za njega rekli da je bio dobar mladić, te ne znaju koji bi motiv ovog ubistva mogao biti.

Suva Reka zavijena u crno: Ovo je porodica koja je poginula u STRAVIČNOM UDESU na Kosovu (FOTO)

- On je bio dobar mladić, živi i studira ovde već četiri godine. Nije dovodio nikakvo sumnjivo društvo, a noćas nisam čuo nikakvu galamu - rekao je jedan od komšija.

Svađu od prethodne večeri čuo je komšija koji je živeo pored njega, ali nije želeo da daje komentar medijima, več je samo rekao da je sve što zna rekao policiji. Pretpostavlja se da je taj sused i pozvao Hitnu pomoć.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd