Utorak 19. mar 2024.
Silovanje

Detalji UŽASA u Valjevu: Muškarac osumnjičen da je OTEO i SILOVAO devojku, pa je PODVODIO prijateljima

Foto: Profimedia/ilustracija
Nakon prikupljanja dokaza, policija je uhapsila četvoricu muškaraca i njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova

Valjevska policija uhapsila je M.R. iz Lajkovca zbog sumnje da je silovao devojku iz Lazarevca, a tereti se i za podvođenje, zbog sumnje da je svojim poznanicima omogućavao seksualne odnose s oštećenom.

Zbog toga su uhapšeni i M.K., J.M. i M.I. iz Mionice.

M.R. se tereti da je u noći između 26. i 27. maja, u jednoj vikendici u okolini Lajkovca, primorao Lazarevčanku na seksualne odnose.

- Muškarac iz Lajkovca je, kako se sumnja, oštećenu sreo na Ibarskoj magistrali, gde se bavila prostitucijom. On je nju najpre odveo u jednu vikendicu na području Lajkovca, gde ju je, po njenim tvrdnjama, silovao – obajšnjava izvor iz istrage.

Prošla pakao

Međutim, pakao koji je devojka prošla tu se nije završio.

- Sutradan je ženu odveo u jednu kafanu u Mionici, gde je sreo M.K. i njegove radnike J.M. i M.I. Sumnja se da je M.K. Lajkovčaninu platio 2.000 dinara da bi devojka imala seksualne odnose s njegovim radnicima – navodi sagovornik blizak istrazi.

Nezvanično, nesrećna devojka je M.R. prijavila za silovanje nakon što je odbio da joj da novac za seksualne usluge koje je pružila dvojici muškaraca iz Mionice.

Nakon prikupljanja dokaza, policija je uhapsila četvoricu muškaraca i njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova. Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Navodno, oštećena devojka je nedavno napustila muža i decu, a sumnja  se da ima problema s bolestima zavisnosti i da se već neko vreme bavi prostitucijom, pružajući usluge na Ibarskoj magistrali – tvrdi izvor.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd