fbpx
Skip to main content
Interventna policija

"DOŠAO NA MASAŽU I POJAVLJUJE SE NAGA DEVOJKA" Novosađanin vrbovao žene za pružanje "nedozvoljenih" usluga!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
susedne prostorije se pojavila naga žena

Novosađanin Drago P. (79), koji je uhapšen zbog sumnje da je od 2017. godine vrbovao i iskorištavao više žena za pružanje seksualnih usluga u njegovim salonima za masažu koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju, od ranije je poznat policiji koja ga je mesecima pratila i prikupljala dokaze protiv njega.

NEUTEŠNA MAJKA NASTRADALOG MILORADA KOD ALEKSINCA "Uzeo je bombu da zaštiti dete, zadržao je na stomaku, raznela ga"

NEUTEŠNA MAJKA NASTRADALOG MILORADA KOD ALEKSINCA "Uzeo je bombu da zaštiti dete, zadržao je na stomaku, raznela ga"

PREVRNUO SE NA AUTO-PUTU U BEOGRADU: Sleteo sa Mokrološkog brda, za dlaku izbegnut najgori scenario

PREVRNUO SE NA AUTO-PUTU U BEOGRADU: Sleteo sa Mokrološkog brda, za dlaku izbegnut najgori scenario

"AUTO LETI PREMA NAMA, OČEKIVAO SAM UDARAC, MISLIO SAM DA JE KRAJ" Svedok stravičnog udesa u Nišu gledao smrti u oči!

"AUTO LETI PREMA NAMA, OČEKIVAO SAM UDARAC, MISLIO SAM DA JE KRAJ" Svedok stravičnog udesa u Nišu gledao smrti u oči!

Policija je pre nekoliko dana izvršila raciju u nekoliko neprijavljenih salona za masažu od kojih se jedan nalazio na svega stotinak metara od sedišta novosadske Policijske uprave u ulici Pavla Papa u trošnoj kući na kojoj nije stajao nikakav natpis.

- Duže vremena pratimo tu lokaciju na osnovu prijave jednog momka koji je tu došao na masažu zbog sportske povrede. Potražio je putem oglasa ko radi sportske masaže i nasumice naleteo na kontakt telefon baš tog "salona". Kada je otišao tamo bilo mu je malo sumnjivo jer je čitav objekat u veoma lošem stanju ali mu je sumnje odagnao jedan prijatan gospodin koji ga je dočekao i rekao mu da se raskomoti u sobi u kojoj je bio samo krevet za masažu. Pomislio je u prvi mah da će ga on masirati međutim iz susedne prostorije se pojavila naga žena i on se odmah obukao, izašao napolje i obavestio policiju - priča izvor blizak istrazi.

Kaže i da je ta lokacija bila pod prismotrom određeno vreme i da su se sumnje svih potvrdile te je izvršena racija i uhapšen je osumnjičeni.

Jedan čovek koji živi u komšiluku kaže da je tamo bilo jako prometno 2019. godine i da su viđali puno mušterija koje su se smenjivale na svakih sat vremena i nekoliko žena koje su tu dolazile.

- Nikome nije bilo jasno šta se tu dešava ali smo samo mogli da pretpostavimo. Meni, iskren da budem, nije delovalo da su te ženice tu prisilno pa niko od komšija nije ni pomislio da prijavljuje nešto, a da je bilo sumjivo, bilo je. Kao, salon za masažu, bez ikakve table u trošnoj kući na kojoj je samo kamera sa ulice i izbijen ulaz kako bi se direktno sa ulice ulazilo u "salon" a ne u dvorište - priča izvor blizak istrazi.

Dodaje da je tu često viđao nekog muškarca koji je, bar tako deluje, nešto nadzirao i stalno se svađao sa radnicima "Čistoće" koji su ostavljali kontejner ispred te kuće pa ga je on sklanjao i govorio da tu mora biti prazno parking mesto.

- Jednom sam ga sreo i video kako prevlači taj kontejner preko ulice i upitao ga zašto to radi a on mi je rekao: ’’Ništa se ti ne sekiraj komšo, nije red da ispred salona bude kontejner. Ako si za, možeš i ti na jednu masažu sa hepiendom’’. Zbunio sam se iskren da budem ali kada su mi proradile vijuge shvatio sam šta mi je nudio i samo sam se okrenuo i otišao - priseća se komšija nepristojne ponude.

Dodaje da u poslednje vreme u salonu u Pap Pavlovoj ulici nije bilo toliko frekventno ali da je posle čuo da je vlasnik salona otvorio još nekoliko sličnih objekata širom grada ne bi li odagnao sumnje i malo rasteretio prvobitnu lokaciju.

"Nemojte molim vas reći mojoj ženi"

Na policijskom snimku racije na nekoliko lokacija u Novom Sadu vidi se a snimljena je čak i jedna "mušterija".

- Videli smo da se okolo šetaju neki momci, zagledaju i pričaju telefonom a tek kasnije smo shvatili da su to policaijci u civilu. Koliko je bilo zastrašujuće kada su se odjednom sjatili policajci sa maskama i počeli da obijaju vrata od salona, toliko je bilo smešno kada su izvodili jednu golu ’’mušteriju’’ koja je onako u čudu navlačila gaće i vikala: ’’Nemojte molim vas reći mojoj ženi! Ja sam na poslu!’’ - priča jedna ženica koja je bila svedok jednog prepada policije.

Kako se saznaje D. P. je određeno policijsko zadržavanje u trajanju do 48 sati i on će zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo trgovina ljudima biti priveden nadležnom javnom tužiocu na saslušanje.

Vremenska prognoza
Mist
-1 Beograd