fbpx
Skip to main content
Dragan Marković Palma

Oglasio se tužilac: Hoće li se postupak protiv Palme voditi van Jagodine?

Foto: Srbija Danas
Slučaj Dragana Markovića Palme i afere sa maloletnicama neće biti premešten van Tužilaštva u Jagodini, jer za to nema osnova.

Viši tužilac u Jagodini Radoslav Vučković, koji je pokrenuo postupak u "slučaju Palma", izjavio je da može da prebaci postupak na neko drugo tužilaštvo, van Jagodine, samo ako to traži nadređeni tužilac.

Kruševačka policija privela Sergeja Trifunovića: Proveo u stanici 12 sati!

Kruševačka policija privela Sergeja Trifunovića: Proveo u stanici 12 sati!

Advokat Milene Radulović otkrio kada počinje SUĐENJE ALEKSIĆU: Tužilaštvo iznelo iznenađujući predlog

Advokat Milene Radulović otkrio kada počinje SUĐENJE ALEKSIĆU: Tužilaštvo iznelo iznenađujući predlog

VELIKA TRAGEDIJA U ZEMUNU: Radnik pao sa skele i preminuo

VELIKA TRAGEDIJA U ZEMUNU: Radnik pao sa skele i preminuo

- Da bih tražio da se slučaj mogućeg podvođenja maloletnica sa tužilaštva u Jagodini prebaci na neko drugo, morao bih da ispunim uslove za to, recimo da dokažem da sam pristrasan, da sam u rodbinskim vezama sa licima koja se u ovom slučaju pojavljuju i slično. S obzirom da te uslove ne ispunjavam, nema osnova da tražim izuzeće - rekao je Vučković.

- Ako bi mi naredio neki nadređeni tužilac da prebacim u neko drugo tužilaštvo, u nekom drugom gradu, tada bih to jedino mogao da uradim. Ovako, nemam osnova da samostalno to tražim ili uradim - dodao je Vučković.

Prema njegovim rečima, policiji je naloženo da ispita sva lica koja se pominju u ovom kontekstu, nakon čega će tužilac preduzeti sledeće korake.

dragan-markovic-palma
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Podsetimo, pre dva dana Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je predmet povodom navoda da je Dragan Marković Palma podvodio maloletne devojčice. Predstavnica stranke Slobode i Pravde Marinika Tepić je pre tri dana iznela tvrdnje na račun Markovića, ali i još nekih osoba, za podvođenje žena i devojčica u Jagodini.

Poslanik Marković je odbacio takve optužbe i tražio od nadležnih organa da po  hitnom postupku ispitaju sve navode optužbi koje je na njegov račun iznela potpredsednica SSP Marinika Tepić.

 

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
18 Beograd