Utorak 19. mar 2024.
Policija/ilustracija

DRAMA U CENTRU NIŠA: Potukla se dvojica muškaraca, a onda je DEVOJKA POTEGLA NOŽ!

Foto: Profimedia/ilustracija
Dramatična tuča u kojoj su upotrebljeni nož, metalna turpija i šilo odigrala se danas u centru Niša

Dvojica Nišlija starih 36 i 32 godine povređeni su u uličnoj tuči na Trgu 14.oktobar u centru Niša u kojoj su korišćeni nož, šilo i metalna turpija.

Policija je privela sve vinovnike tuče i tako sprečila teži incident pošto je sukob pretio da eskalira. Osim ogrebotina koje su muškarci naneli jedan drugome, zbog kojih je jedan i krvario, niko u tuči nije srećom teže povređen.

SMRT PORODILJA U KRAGUJEVCU: Za tri nedelje u istoj bolnici umrle dve žene!

- Oni su se svi posvađali nakon čega je mlađi udario starijeg metalnom turpijom i naneo mu posekotinu ispod temena, na delu iza levog uveta. Ovaj je uzvratio da bi se odbranio i šilom ubo napadača u rame, a nakon toga se odmah dao u beg. Uspeo je da utrči u zgradu pošte na Margeru i da zadrži vrata, dok su ubodeni i devojka krenuli za njim. Devojka je samo potegla nož ali nije ga upotrebila - rekao je izvor blizak dešavanjima.

KRVAVA TRAGEDIJA U NOVOM PAZARU: Danijela SLUČAJNO ubijena hicem dok je njen suprug čistio pušku?!

Nož
Foto: Profimedia

Policija je zvanično saopštila da su protiv muškaraca starosti 36 i 32 godine i protiv žene starosti 40 godina koji su bili akteri današnje tuče, u saradnji sa Osnovnim i Višim tužilaštvom u Nišu, podnete krivične prijave zbog sumnje da su izvršili nasilničko ponašanje. Tridesetšestogodišnjak je dodatno osumnjičen i za nanošenje teške telesne povrede.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd