fbpx
Skip to main content
Mika Aleksić

GLUMICA IVA ILINČIĆ SVE ISPRIČALA! Do detalja opisala šta je preživela zbog Mike Aleksića (FOTO)

FOTO: YoutubePrintscreen/Studio B
Saslušanje je trajalo puna četiri sata.

Saslušanje mlade glumice Ive Ilinčić trajalo je puna četiri sata, i oko 13.20 ona je u pratnji oca i advokata napustila Više tužilaštvo u Beogradu.

NOVA ISPOVEST MILENE RADULOVIĆ: Glumica oktrila šta je bio okidač da prijavi profesora Miku Aleksića za silovanje

NOVA ISPOVEST MILENE RADULOVIĆ: Glumica oktrila šta je bio okidač da prijavi profesora Miku Aleksića za silovanje

Ovo je mladić ranjen u Resavskoj: Telohranitelj slavu stekao van Srbije

Ovo je mladić ranjen u Resavskoj: Telohranitelj slavu stekao van Srbije

POVREĐENO PET POLICAJACA: Užasna saobraćajna nesreća kod Beograda na vodi

POVREĐENO PET POLICAJACA: Užasna saobraćajna nesreća kod Beograda na vodi

Nakon saslušanja Iva nije davala izjave, ali su njeni advokati rekli da je glumica do detalja opisala sve što je preživela zbog profesora glume Miroslava Mike Aleksića kog je optužila za seksualno zlostavljanje.

- Iva je do detalja opisala sve, bilo joj je teško da se priseća. Tražili su joj da ispriča sve čega se seća i to je bio najteži deo saslušanja - rekao je advokat i dodao da je Srđan Ilinčić, Ivin otac "sve to prepustio njima".

Podsetimo, u Višem sudu u Beogradu danas je iskaz dala mlada srpska glumica Iva Ilinčić koja je optužila profesora glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje.

Iva Ilinčić je u 9 sati jutros u Viši sud stigla ruku pod ruku s ocem i advokatima.

Takođe, da podsetimo, nakon što je glumica Milena Radulović prijavila policiji, a potom i javno odlučila da progovori o silovanju i seksualnom zlostavljanju koje je više puta doživela od profesora glume Miroslava Mike Aleksića, nakon nje svoju priču otkrila je i Iva Ilinčić.

Iva je ispričala da je prvi put seksualno zlostavljana sa 17 godina. Usledio je period pauze do 18. godine, a onda se nastavilo.

- Nisam silovana, srećom nemam takvo iskustvo, ali jesam kontinuirano seksualno uznemiravana. Šest godina sam ćutala, negirala, nikom nisam govorila, bukvalno nikom. Bilo mi je jasno da je loše. Kada se dogodilo prvi put, rekla sam sebi: "Mika mi je kao otac, nemoguće da se ovo dešava i ne dešava se. A ako se dešava, onda on mene čeliči, hoće da me spremi za surovi svet reditelja, producenata". Pravdala sam to, odbijala da prihvatim. Ignorisala sam. A onda sam priznala sebi, što je bio ogroman korak - ispričala je Iva.

O zlostavljanju u školi, kako je rekla, nije se pričalo, čak ni između drugaricama.

- Trajale su pripreme za prijemni. Izlazila sam iz Mikine kancelarije... Pogled mi se susreo sa devojkom koja je ulazila u kancelariju. Znale smo obe, i ona šta sam ja prošla i ja šta nju čeka tamo, ali nismo pričale. Ona ni danas nije spremna - rekla je Iva Ilinčić.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd