Skip to main content
dečak

GODINU DANA ZLOSTAVLJAO SINA, PRADEDA OTKRIO DA NEŠTO NIJE U REDU: Jezivi detalji užasa u Sremskoj Mitrovici

Foto: Profimedia/ilustracija
Stravičan događaj odigrao se u Sremskoj Mitrovici, gde je otkriveno da je Marko K. (30) seksualno zlostavljao svog petogodišnjeg sina K. M.

Pedijatar dr K. N. iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici prijavio je juče da je na lekarski pregled došao pradeda oštećenog deteta J. D. (69) i doveo praunuka na lekarski pregled jer je prilikom brisanja deteta primetio tragove krvi na toalet papiru.

Pedijatar je obavio lekarski pregled maloletnog K. M. i tom prilikom je konstatovana hiperemija anusa, odnosno povećana količina krvi u kapilarima, sa dve fisure, tj. oštećenja kože, nakon čega je uzet perianalni bris.

Radnica Centra za socijalni rad u Sremskoj Mitrovici Branislava G. obavila je razgovor sa petogodišnjakom, a dečak je izjavio da živi sam sa ocem i da oko godinu dana spavaju zajedno. On je rekao da ga otac, kada navodno zaspi, dodiruje i stavlja mu prst u usta.

Policijski službenici uzeli su izjavu i od pradede oštećenog, koji je izjavio da "nije primetio ništa sumnjivo u ponašanju svoj praunuka, osim promena na anusu, nakon čega ga je odmah odveo na pregled".

O svemu navedenom obavešten je dežurni zvanični javni tužilac u Sremskoj Mitrovici, koji je kvalifikovao krivično delo, a zatim se izjasnio da se ocu Marku K. odredi zadržavanje od 48 sati.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd