fbpx
Skip to main content
Goran Veličković Goksi

GOKSI PSOVAO NEVOLJU I MILJKOVIĆA DOK SU GA MUČILI? Isplivali novi detalji iz istrage protiv monstruoznog klana

Foto: Facebook/Printscreen
Samo dan nakon što je Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i 29 članova njihove bande, porodica i prijatelji krvnički ubijenog Gorana Veličkovića Goksija održali su pomen u Sabornoj crkvi u Beogradu.

Monstruozna ekipa Velje Nevolje za sada se tereti za pet ubistava, među kojima je i svirepo ubistvo Gorana Veličkovića Goksija. Prema svedočenjima prenetim iz upravo podignute optužnice, Goksi je mirnoćom iznenadio i svoje ubice.

Jedan od svedoka-saradnika Bojan Hrvatin je izjavio da je Goksi, kad je video šta mu se sprema i kad je počelo mučenje u kući smrti u Ritopeku, odgovorio psovkama upućenim Velji Nevolji i Marku Miljkoviću.

BELIVUK POBESNEO KADA JE ČUO ZA OPTUŽNICU: Napravio HAOS u ćeliji, u besu navodno izgovorio OVE REČI

BELIVUK POBESNEO KADA JE ČUO ZA OPTUŽNICU: Napravio HAOS u ćeliji, u besu navodno izgovorio OVE REČI

UBISTVA, DRŽANJE NARKOTIKA I ORUŽJA, OTMICE, SILOVANJA: Pet ključnih dokaza protiv Velje Nevolje i mesarskih drugara

UBISTVA, DRŽANJE NARKOTIKA I ORUŽJA, OTMICE, SILOVANJA: Pet ključnih dokaza protiv Velje Nevolje i mesarskih drugara

DA SE NAJEŽIŠ! Partizanovci odali počast Veličkoviću - vođi kojeg je likvidirao klan Veljka Belivuka (FOTO/VIDEO)

DA SE NAJEŽIŠ! Partizanovci odali počast Veličkoviću - vođi kojeg je likvidirao klan Veljka Belivuka (FOTO/VIDEO)

Marko Miljković mi je rekao da se Goksi dobro držao i da je bio najhrabriji. Rekao mi je da ga je lično ubio jednim udarcem sekirom. Kako je kazao, dobro ga je pogodio, pa nije morao da ga udari dva puta - naveo je Hrvatin.

On je dodao da su fotke zločina poslali i Milošu Radisavljeviću Kimiju.

Kasnije su ubice u telefonskim razgovorima koje je provalila policija, komentarišući "hapšenje", mučenje i likvidaciju Goksija, pominjale:

Ovaj je lud, definitivno je lud...

- ... nisam ni mislio da će da moli za život...

Velja Nevolja i kuća u Ritopeku
Foto: Profimedia - TV Pink printscreen - YT printscreen/Filip Ginder

Na pomenu koji je održan juče, među prvima se ispred Saborne crkve pojavila Goranova neutešna supruga Jelena, zajedno sa njegovom porodicom. Skrhani bolom i vidno utučeni, nisu bili u stanju da govore za medije, navodeći da je sve već ispričano.

Goranovo ime svakodnevno se spominje u novinama, sve je već rečeno. Trenutno nismo u stanju da govorimo, razumite nas - reči su najbližih iz Goksijeve porodice.

Dok se ispred Saborne crkve okupljala najuža rodbina i prijatelji Veličkovića, ulicom je odjeknulo skandiranje grupe navijača Partizana koji su, s Milošem Radisavljevićem Kimijem na čelu, svi u istim majicama došli da se oproste od vođe podgrupe "Jang bojs".

"Goksi, bićeš uvek deo nas" i "Gore na nebu armija prava", ispisano je na ovim majicama.

Podsetimo, nestanak Gorana Veličkovića prijavljen je 5. avgusta prošle godine, a poslednji put je viđen 3. avgusta oko 16.30 u Višegradskoj ulici u centru Beograda.

Otada mu se izgubio svaki trag. Prema podacima iz policijske istrage, on je na prevaru namamljen u Ritopek, gde su ga Belivuk i ekipa mučili, ubili i iskasapili njegovo telo.

Sliku zločina poslali su šefu suprotstavljenog navijačkog klana Filipu Koraću da bi pokazali koliko su moćni.

Belivuk, Miljković i njihova kriminalna grupa zasad se optužnicom sumnjiče za monstruozna ubistva Gorana Veličkovića, Milana Ljepoje, Zdravka Radojevića, Aleksandra Gligorijevića i Lazara Vukićevića.

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd