fbpx
Skip to main content
porodica Đokić

NIJE SAMO U DVORIŠTU, EVO GDE JE DŽONIĆ SAKRIO NOVAC: Zbog Goranovih dugova Đokići svirepo ubijeni?

Foto: Privratna Arhiva/Facebook/Goran Dzonic
Novi detalji istrage

Novac koji je ukraden kada je porodica Đokić ubijena pronađen je u kući osumnjičenog Gorana Džonića i u dvorištu kuće njegovog sina S. Dž. Upravo je novac, kako se sumnja, bio motiv ovog svirepog zločina, jer je Džonić bio dužan više desetina hiljada evra.

POLICIJA ODVELA SUPRUGU GORANA DŽONIĆA: Opsadno stanje u Moravcu, sledi detaljno ispitivanje

POLICIJA ODVELA SUPRUGU GORANA DŽONIĆA: Opsadno stanje u Moravcu, sledi detaljno ispitivanje

DŽONIĆ REKAO ŽENI DA IDE NA PECANJE, PA ĐOKIĆE SAČEKAO NA RASKRSNICI: Novi detalj - zbog ovoga ga je Goran pustio u auto

DŽONIĆ REKAO ŽENI DA IDE NA PECANJE, PA ĐOKIĆE SAČEKAO NA RASKRSNICI: Novi detalj - zbog ovoga ga je Goran pustio u auto

POLICIJA OPKOLILA KUĆU DŽONIĆA: Traže se novi dokazi protv osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić

POLICIJA OPKOLILA KUĆU DŽONIĆA: Traže se novi dokazi protv osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić

Goran Džonić je uhapšen juče zbog sumnje da je počinio trostruko ubistvo 26. septembra u ataru sela Moravac, kada je, kako se sumnja, oteo, ubio, a potom zapalio tela Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (25) Đokić, sa kojima je u rodbinskim odnosima.

Nakon hapšenja policija je prekopavala dvorište kuće njegovog sina S. Sž, koji je vojno lice, i tamo je u jednoj plitkoj rupi pronašla zakopan novac, oko 43 hiljade evra.

Deo novca je pronađen kasnije u njegovoj porodičnoj kući, koju je policija pretraživala od podruma do plafona. Za sada nepoznatu svotu novca Goran je krio u usisivaču.

Goran Džonić
Foto: Facebook

Kako se nezvanično saznaje, Goran Džonić je u poslednje vreme upao u dugove i zato se pretpostavlja da je novac koji je Goran Đokić imao, a koji je nakon ubistva ukraden, bio motiv za ovaj svirepi zločin.

Osumnjičeni Džonić je brat od tetke ubijenog Đokića i živi u neposrednoj blizini njihove porodične kuće u Moravcu. Prema rečima komšija, njih svojica su bili veoma bliski i ubijeni je imao puno poverenje u brata, pa se drugi motiv osim novca za sada ne nazire.

Đokići su ubijeni 26. septembra kada su se vraćali iz Moravca gde su bili kod Goranove majke u svoj stan u Aleksincu. Porodica je nakon dva dana prijavila nestanak, a potraga za njima je trajala sve do drugog oktobra kada je u selu Tešica pronađen njihov zapaljeni automobil, a nedugo nakon toga i zapaljena tela Đokića u ataru sela Moravac.

Džonić je te večeri oko ponoći na skuteru presreo rođake. Na koji način ih je tačno namamio da ga prate do zabačenog dela u ataru sela Moravac ili ih je tamo odveo pod pretnjom pištoljem za sada nije poznato.

Ubistvo je počinio na izuzetno brutalan način i to tako što je prvo ubio Gordanu Đokić sa dva hica - jednim u grudi, a drugim u glavu dok su njena ćerka Lidija i suprug Goran to gledali, a potom je likvidirao i Lidiju, a tek na kraju svog brata od tetke Gorana.

Nakon što ih je ubio, tela porodice Đokić njihov rođak je polio benzinom, koji je tu ranije doneo i pripremio, a onda ih zapalio. Kada su tela izgorela gotovo do neprepoznatljivosti, Džonić ih je odvukao do šiblja, prekrio ih granama i tu ostavio.

U danima potrage, raspitivao se kako policija napreduje i da li ima vesti o njegovim rođacima. Ubijenoj porodici je došao i a sahranu.

Priveden je juče u popodnevnim časovima.

 

Vremenska prognoza
Light snow
0 Beograd