fbpx
Skip to main content
Jelena Grbić

Preklana Jelena molila UBICU: MAJKA TROJE DECE iz Kosjerića pre smrti tražila samo jedno (FOTO)

Foto: Facebook/Jelena Grbic
Tučena i pred policijom?

Kako se saznaje, I. R. je danima pre ubistva bivše nevenčane supruge njoj ponovo pretio, a u poslednjoj poruci koju mu je ona dan pred smrti poslala, molila je da decu poštedi.

- Kao da je nesrećna slutila šta će se desiti, poslala mu je poruku da joj ne dira one koje najviše voli. To mu je napisala dan pre ubistva, ali njega to nije pokolebalo - navodi izvor upoznat sa slučajem.

Osumnjičeni za ubistvo iz Kosjerića koji je u noći između nedelje i ponedeljka nasmrt izbo Jelenu, godinama je bio nasilan prema njoj i sve što je činio, ukazivalo je na to da će je ubiti.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako izgleda moderno srpsko naoružanje!

Kako se saznaje, on je označen kao osoba kod koje postoji visok rizik da ponovi krivično delo - nasilje u porodici.

- Stručnjaci koji su posmatrali I. R, koji je već služio kaznu zbog porodičnog nasilja, zaključili su da spada u grupu visokorizičnih zbog spremnosti da ponovo brutalno pretuče Jelenu i da joj preti - navodi izvor.

Njegova spremnost i jaka želja da Jelenu povredi i "zakolje", vidi se iz presuda u koje je Blic, kako tvrde, imao uvid.

- Pretio joj je da će je "ubiti i spakovati u sanduk", udarao po glavi i telu, uzimao pred policijom njene mobilne telefone i lomio kartice iz njih, da bi je ulazeći u kuću ponovo, pred policijom, udario u glavu. I uvek je ponavljao reči koje su svi morali da shvate kao direktnu pretnju: "Ku*vo, zaklaću te!" - navodi izvor.

Jednom prilikom, navodi Blic, tukao ju je dok je nosila bebu u rukama, a zatim nožem vitlao i pretio da će je "zaklati pred decom". Tragediju je tada sprečio sin iz prvog braka koji je pozvao policiju. Za ovu torturu, navode, dobio je šest meseci zatvora.

Ponovo je 2016. godine pokušao da ubije Jelenu. Blic tvrdi da ju je tada udario u glavu, gurnuo niz stepenice kuće, odvukao je do šupe gde je pretio da će je zaklati, a potom je uhvatio za glavu i iz prsluka izvadio nož koji je prislonio uz njen vrat. Tragedija je sprečena jer je žena pristala da ode s njim tamo gde je naumio.

Sjeničak stajao NAG na raskrsnici, pa terao maloletnice da ga dodiruju po GENITALIJAMA?

- Krajem decembra 2016. godine on je nastavio da joj preti: "Ku*vo, zaklaću te! Evo patrole, poklaću i njih! Evo, držim nož u rukama". Za ova dva prijavljena događaja, monstum je osuđen na devet meseci zatvora sa zabranom prilaska dok čeka odlazak u zatvor - kaže izvor.

Dok je čekao odlazak, u junu 2017. godine, navodi Blic, osumnjičeni za stravično ubistvo iz Kosjerića prekršio je određenu meru i ponovo napao bivšu nevenčanu suprugu, i to nožem. Tada je upao u njenu kuću, počeo da je naziva pogrdnim imenima, udara po licu, a potom je uzeo kuhinjski nož i pretio da će je zaklati.

- Nakon toga, počeo je da je vuče ka kupatilu preteći da će tamo da ubije nju, pa sebe. Za ovaj napad, osuđen je na godinu dana zatvora, a odlazak na izdržavanje kazne je izbegao, jer nije dobio nijedan poziv.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
16 Beograd