Skip to main content
Ivana Filipović

IŠČUPAĆU TI MATERICU GOLIM RUKAMA AKO ME PRIJAVIŠ! UBIĆU TI BRATA! Đorđe pretio Ivani na najbrutalniji način, pa je unakazio

Foto: Privatna arhiva
Ljubica Pantelić, koju je Ivana Filipović pozvala u pomoć nakon što ju je dečko Đorđe Lacković zverski pretukao, kaže da je on oduvek maltretirao Ivanu i da joj je upućivao jezive pretnje.

Ljubica Pantelić, drugarica Ivane Filipović (22) iz Banovog Polja kod Bogatića, koju je u stanu u Novom Sadu zverski pretukao dečko Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića, kaže da ju je Ivana kobnog dana pozvala telefonom i jedva izgovorila: "Dođi, Đorđe me je tukao."

Kako kaže, odmah je otišla do stana u Kosovskoj ulici, u kome su Ivana i Đorđe stanovali.

"Može da priča, ali mora da leži!" Ivani se SADA stanje POGORŠALO, izbacuje krv iz pluća!

"Može da priča, ali mora da leži!" Ivani se SADA stanje POGORŠALO, izbacuje krv iz pluća!

- Jedva je pričala. Kada sam stigla kod nje i kada sam je ugledala na krevetu, doživela sam šok. Bila je nepomična i sva krvava. Iz usta joj je tekla krv, a pored kreveta je bila vrela pegla - priča uznemirena Ljubica i nastavlja:

U naručju je iznela iz stana

Đorđe Lacković
Đorđe Lacković
Foto: Facebook

- Molila sam je da ustane, da idemo, ali ona je samo klimnula glavom. Shvatila sam da ne može da se pomeri. Uzela sam je u naručje i sa petog sprata sam je snela u taksi. Ne znam odakle mi snaga. Samo sam gledala da što pre pobegnemo odatle, da nas Đorđe ne uhvati.

Ona kaže da je Đorđe došao i u Urgentni centar dok je Ivana čekala na pregled.

"Đorđe je MALTRETIRAO Ivanu i RANIJE, kao i bivšu devojku!" Ivan Filipović za SD otkrio NOVE DETALJE o PRETUČENOJ SESTRI!

"Đorđe je MALTRETIRAO Ivanu i RANIJE, kao i bivšu devojku!" Ivan Filipović za SD otkrio NOVE DETALJE o PRETUČENOJ SESTRI!

- Kada sam ga videla, utrnula sam. Ivanu sam gurnula u jednu prostoriju da je sakrijem od njega. Pitao me je gde je Ivana, a onda rekao: "Brate, zar ste morale ovde da dolazite?" Izgledalo je da je jako besan i nervozan. Tada je došla policija i pitali su Đorđa da li je prebio devojku, na šta je on odgovorio: "Ne, sad sam došao s posla." Policajac mu je postavio isto pitanje, a on je rekao: "Jesam. Udario sam joj dva šamara, i to je to." Odveli su ga odmah - prepričava Ljubica, ističući da nikada neće zaboraviti kako je Ivana izgledala:

- Kao iz horor filmova. Krvava, na rukama nema kože od vruće pegle, krv lije iz usta, na vratu rane. Gazio joj je prste na rukama i nogama. Kožu joj je pokidao.

"Krvi je BILO SVUDA, ona je ležala NEPOMIČNA" Stravična ispovest Ivanine drugarice koja joj je PRVA PRITEKLA u pomoć

"Krvi je BILO SVUDA, ona je ležala NEPOMIČNA" Stravična ispovest Ivanine drugarice koja joj je PRVA PRITEKLA u pomoć

Nije prvi put

I ranije ju je psihički i fizički maltretirao. Govorio joj je da će joj ubiti brata, mamu i tatu ako ga prijavi policiji. Rekao joj je čak i da će joj golim rukama iščupati matericu ako se ikome požali da je tuče. On je patološki ljubomoran. Recimo, Ivana ode da uradi nokte, on je zove na svakih 10 minuta da slučajno u salon nije došao neki muškarac. Zvao ju je i kada dođe kod mene da proveri šta radi, ko je tu. Nije joj davao da diše - kaže drugarica.

Prema njenim rečima, Ivana joj je pričala svoje muke sa Đorđem.

"Nisam hteo toliko..." Nakon što je pretukao Ivanu, osumnjičeni se pravdao SKANDALOZNIM REČIMA

"Nisam hteo toliko..." Nakon što je pretukao Ivanu, osumnjičeni se pravdao SKANDALOZNIM REČIMA

- Molila sam je da pređe kod mene da živi, ali ona nije smela. On je od nje napravio svog roba.

Poslao joj poruku: "Molim te, oprosti"

Ljubica kaže da joj je Ivana, kada ju je posle svega posetila u bolnici, rekla da je ona od sada njena rođena sestra.
- Da tebe nije bilo, ne bi ni mene sada bilo - rekla je Ivana Ljubici. Ljubica kaže da je Đorđe Ivani posle batinanja, dok je bila u Urgentnom, poslao poruku na telefon: "Molim te, oprosti. Ovo nije trebalo ovako da se desi. Volim te do neba."
- Strašno. Umalo je nije ubio, a šalje joj poruku - besna je drugarica.

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Shadow's picture

Shadow

Ovaj dečko je ozbiljno bolestan.To sto je on uradio svojoj devojci niko ko je normalan ne moze da uradi.Molim vas smestite ga negde jer ce on ovo sve ponovo uraditi ili njoj ili nekoj drugoj devojci!!!!!! Pomozite

48 | 0

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Grmljavina
19 Beograd