fbpx
Skip to main content
Mika Aleksić

ISPLIVALI TAJNI PODACI O MIKI ALEKSIĆU! Ovaj račun otkriva koliko je učitelj bio nemilosrdan

Foto: Printscreen/RTS
Prema svedočenju glumice Đurđine Radić, jedan čas u Aleksićevoj školi glume je koštao 60 evra

Poslednjih nekoliko dana mnogo se prašine diglo kad su u javnost iznete optužbe za silovanje i nedozvoljene bludne radnje na račun dojučerašnjeg uglednog učitelja glume Mike Aleksića.

OPTUŽENI OSTAO NEM KADA SE SUOČIO SA ŽRTVAMA: Mika Aleksić odbio da odgovara na pitanja, o Mileni i Ivi govorio nerazumljivo!

OPTUŽENI OSTAO NEM KADA SE SUOČIO SA ŽRTVAMA: Mika Aleksić odbio da odgovara na pitanja, o Mileni i Ivi govorio nerazumljivo!

Okončano suđenje po tužbi Andreja Vučića protiv Miroslava Aleksića

Okončano suđenje po tužbi Andreja Vučića protiv Miroslava Aleksića

OBEŠENI DEČAK U RAKOVICI JE UNUK SRPSKOG GENERALA? Stradao zbog opasnog izazova na internetu

OBEŠENI DEČAK U RAKOVICI JE UNUK SRPSKOG GENERALA? Stradao zbog opasnog izazova na internetu

Nakon odluke Aleksićeve supruge i profesorke na FDU Biljane Mašić da zatvori školu glume, što je saopštila roditeljima dece na zakazanom sastanku, istraženo je koliko su supružnici prihodovali od škole glume na mesečnom nivou, pri čemu smo otkrili da se radi o vrtoglavom iznosu. Naime, prema svedočenju glumice Đurđine Radić, jedan čas u Aleksićevoj školi glume je koštao 60 evra.

PAPRENO

- Kod Mike sam išla sedam godina (sporadično doduše, jer nekad nismo imali novca za te časove, a ja sam osećala strašnu krivicu da mi roditelji plaćaju nešto tako skupo, čak i kad bismo došli do nekog novca), pa sam često eskivirala, a i realno, veoma je upitno koliko je kvalitetno utrošeno vreme da posle škole plaćaš 60 evra, a da ti neko govori da si glup, debil, debeo i lenj, i pritom da urla ko iz mozga dok ti sve to govori - napisala je mlada glumica, između ostalog, na svom Fejbuk profilu posle Aleksićevog hapšenja. 

Računicu nije bilo teško izvesti: ako je, kao što su mediji pisali, škola imala 60 polaznika, raspoređenih u tri grupe, a svaka grupa je pohađala dva časa nedeljno, dolazimo do vrtoglave sume od bar 28.800 evra mesečnog prihoda! Takođe, možemo da zaključimo da su roditelji svakog učenika mesečno plaćali oko 500 evra za Aleksićevu pedagogiju.

TAJNI PODATAK

Kako se saznaje, Miroslav Aleksić je novac od dece uzimao nakon svakog časa, i to po principu novac na ruke, što dalje implicira da se ogromna količina novca na mesečnom nivou slivala u Mikin buđelar. Premda je "Stvar srca" u Agenciji za privredne registre bila evidentirana kao produkcijska kuća, pa nije imala potrebnu dokumentaciju za izdavanje dozvole koja će omogućiti izvođenje nastave, postavlja se pitanje da li je Aleksić prijavljivao prihode od pomenute škole i koliko je zarađivao, ali te podatke od Poreske uprave nismo dobili, jer oni nisu javni.

- Shodno članu 7 Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, svaki dokument, informacija, podatak ili druga činjenica o poreskom obavezniku do kojih se došlo u poreskom, prekršajnom, predistražnom ili sudskom postupku smatraju se tajnim podatkom i čuvaju kao takvi - odgovoreno je iz Biroa za informisanje Poreske uprave.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd