Skip to main content
pretučena žena

ISPOVEST ZVERSKI MUČENE MARIJE IZ KALUĐERICE: Ubadao me je makazama i ekserom, sramota me da kažem šta je radio

Foto: Profimedia/ilustracija
- Isprebijao me je šipkom i motkom, ubadao makazama, ekserom, pekao i goreo kožu cigarom, sekao žiletom... Sramota me je da pričam šta mi je sve radio.

Ovako opisuje pakao iz kojeg je pobegla Marija Ferizović (21) koju je suprug Ahmet Marinković (40) tri dana držao zaključanu u kući u Kaluđerici i zverski zlostavljao dok nije uspela da pozove policiju.

- Iskreno, osećam se slabo, jadno, poniženo, slomljeno. Ne znam na koji način bih opisala trenutno stanje. Sve se odigralo u noći između subote i nedelje. Tek u utorak veče sam uspela da pobegnem od njega, pomogla mi je policija. Nisam bila u stanju da izlazim od povreda koje mi je naneo i bila sam zaključana u stanu. Telefoni su mi bili oduzeti, izvađene baterije – kaže Marija.

INCIDENT NA KONCERTU ZA TOMU ZDRAVKOVIĆA: Povređen pripadnik obezbeđenja

Tek pogled na nesrećnu ženu koju je suprug čak i žigosao usijanim žaračem na čelu, a prethodno ju je, da bi to učinio što vidljivijim, ošišao na ćelavo, govori o strahotama koje je proživela.

Okidač za nasilje sumnja na neverstvo

Okidač za njegov brutalni pir sličan je kao i kod skoro svih nasilnika.

- Ne znam šta mu je bilo u glavi. Načuo je neke priče o neverstvu i zbog toga je to uradio – kaže Marija.

VATROGASAC KOJI JE NAŠAO MRTVU BEBU U GRAČANICI: Otkrio JEZIV prizor koji je video u BUNARU!

O njenom neverstvu u Kaluđerici niko nikada ništa nije načuo, u isto vreme, o njegovom pričaju svi. Kako komšije kažu, sa izvesnom ženom, bliskom Mariji, viđali su ga redovno u kasnim noćnim satima.

U stanu bila deca

Za vreme brutalnog zlostavljanja nesrećne Marije, u kući je bilo i njihovo troje male dece.

Silovanje
Foto: Profimedia

MAJKA ZVERSKI ZLOSTAVLJANE MARIJE: U stanju sam da kupim pištolj i da čim izađe sa robije PUCAM U NJEGA

- Najgore je što su u stanu sve vreme bila deca. Starija ćerka od tri godine je spavala, mlađi sin od dve godine bio je budan. Sklonila sam ga u sobu da gleda televizor. Policija mi je pomogla da ih izvedem iz stana, jer sam pozvala policiju kada on nije bio tu, onda su došli i pomogli mi da izbacim decu iz stana. Odmah su me odveli u dom zdravlja. Tu smo slučajno sreli njega jer je išao da mi kupi lekove i odmah su ga uhapsili. Deca su bila šokirana kada su videla u kom sam stanu, ali sam uspela da im objasnim da sam pala i da je to zbog toga, nisam znala koji drugi izgovor da nađem – priča Marija.

CELA TRAGEDIJA OD POČETKA DO KRAJA: Drugovi utopljene braće otkrili šta se sve dešavalo na pedalini smrti!

Nasilje naravno nije počelo u subotu veče, nesrećna žena ga je trpela i ranije.

- Prvi put me je udario kada smo bili u vezi godinu dana, tada su to bile modrice po licu. Evo dve godine kasnije možete da vidite šta mi je sve uradio. Nikada nije bilo ovakvih batina – kaže ona.

Trpela dve godine

Na pitanje zašto ga nije ranije prijavila, ima odgovor sličan hiljadama drugih žena, žrtava porodičnog nasilja.

- Sve sam gledala na to što imam troje dece sa njim i promeniće se. Želela sam da moja deca odrastaju pored oca i imaju neki normalan život. A i volela sam ga, iskreno. Ali sada nakon svega što mi je uradio, ne znam... Ne želim ga u svojoj blizini niti u blizini bilo kog drugog ženskog bića, jer ako je meni bio u stanju da uradi ovo, šta onda može nekoj drugoj ženi – kaže Mariji.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd