Utorak 19. mar 2024.
Požar na Adi

Izgoreo dok je branio KUĆU od požara: Komšije ga dozivale i molile da IZAĐE, ali ga je PLAMEN progutao

Foto: Srbija Danas
Vatra počela da se širi iz garaže

D.J. poginuo je juče oko 13.30 u požaru koji je izbio u njegovoj garaži u Ulici Živka Kazandžića u Leštanima.

Po pozivu prvih komšija, vatrogasne ekipe i Hitna pomoć izašle su na mesto strašnog događaja, ali za nesrećnog čoveka ipak nije bilo spasa.

D.J. je bio u bašti iza kuće, kad je iz garaže, u kojoj se nalazila i limarska radionica, počeo da kulja dim. Vatra se veoma brzo proširila.

- Dok smo stigli do radionice, vatra je već zahvatila njegovu "fijat pandu" - priča jedan od prvih komšija tragično nastradalog čoveka. - Uleteo je i počeo da gasi buktinju protivpožarnim aparatom.

Teška nesreća ispred crkve u Inđiji: Muškarac autom ubio čoveka!

Okupljeni komšiluk u očaju je dozivao D.J. da se vrati. Molili su ga, ali je bio uporan u nameri da izgura automobil, kako vatra ne bi zahvatila i kuću, u koju je uložio sve što je zaradio radeći u inostranstvu.

- Vikali smo mu da beži iz garaže, jer smo znali da unutra ima boca koje su mogle da eksplodiraju. Utom su došle i vatrogasne ekipe. Nisu mogli da ga pronađu... - prepričava vidno potreseni komšija strašan događaj.

Odlučio da se osveti po svaku cenu: Ovako je programer iz Ruzveltove proveo POSLEDNJA 72 SATA

Svi su se nadali da je D.J. ušao u kuću kroz garažu. S tom mišlju, ušli su da ga traže, ali od njega nije bilo ni traga. Na kraju su ga vatrogasci pronašli u kanalu u garaži.

Šta je stravičan požar izazvalo, zasada se ne zna. Komšije pretpostavljaju da je D.J. obavljao limarske poslove i da je ostavio aparat za varenje da se ugreje. Koliko je situacija juče u Leštanima bila dramatična, svedoče i lekari Hitne pomoći, koji su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt nesrećnog čoveka.

- Kada je naša ekipa stigla, nije moglo ni da se priđe garaži, a vatrogasci su pokušavali da ugase požar. Čovek je tada već bio mrtav - rekli su iz Hitne pomoći.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
9 Beograd