fbpx
Skip to main content
Jelena Krsmanović

Janina vaspitačica može da otkrije misteriju ubistva Jelene Marjanović?

Foto: Facebook/ Jeca Krsmanović in Memoriam
Klupko se odmotava

Najveću misteriju u slučaju ubijene pevačice, kada je Jelena Krsmanović zapravo nestala, mogla bi da reši upravo vaspitačica ćerke ubijene pevačice, koja će biti saslušana 27. novembra u Višem javnom tužilaštvu.

Naime, vaspitačica Lenka je poslednja osoba (a da nije član porodice Marjanović) koja je Jelenu videla živu. Jelena je poslednji put viđena u petak 1. aprila 2016. godine u 17:30 sati.

Jelena Marjanović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Nakon što je uzela dete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri, jer je posle toga niko nije ni video ni čuo – rekla je Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene.

Misterija još uvek traje: Jelenin ubica je na nekom od ovih mesta bacio oružje?

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović
Foto: Srbija Danas

Upravo zbog toga Lenkino svedočenje je od velikog značaja. Takođe, pretpostavlja se da Lenka zna mnogo više i o samom odnosu unutar porodice Marjanović, jer je pored toga što čuva malu Janu, ona i porodična prijateljica. Lenka je posle Jeleninog ubistva brinula o maloj Jani i van ustanove.
- Sumnja se da je mala Jana Lenki, kao osobi u koju ima najviše poverenja, mnogo puta ispričala šta se desilo sa njenom mamom i iznela detalje od 2. aprila 2016. godine kada je ona navodno ostala sa Zoranom na nasipu dok je njena mama Jelena otišla da trči – navodi izvor upoznat sa slučajem ubistva pevačice.

Takođe, Lenka je odmah po saznanju da je Jelenino telo pronađeno u kanalu kod naspipa u Crvenki došla u porodičnu kuću Marjanovića po malu Janu i odvela je kod sebe na čuvanje.

Kuća Marjanovića
Kuća Marjanovića
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Koliko je od krucijalnog značaja Lenkino svedočenje govori i činjenica da je ono što je mala Jana pričala svojoj vaspitačici bitno, s obzirom na to da je devojčica bila na nasipu, dok je neko njenu majku krvnički ubijao. Takođe, kako je Zoran Marjanović isticao, mala Jana zajedno s njim je trčala nasipom kada je primetio da mu je žena nestala. Pored Lenke, izjave o ubistvu pevačice 27. novembra pred Višim tužilaštvom daće i Jelenina frizerka, ali i žena od kuma Zorana i Jelene, koji drži jedan poznati muzički studio u Beogradu, a koji su, kako se saznaje, bili svedoci svađa ovo dvoje supružnika.

Ubica je iskalio bes na Jeleni Marjanović: Povrede na glavi ukazuju baš na TO

Pomen Jeleni Marjanović
Foto: Srbija Danas

- Od njih dve se očekuje da ispričaju sve što znaju o odnosu ubijene Jelene i njenog supruga, ali i detalje svađa kojima su prisustvovale. Takođe, kao Jelenine drugarice upoznate su i sa Zoranovim ponašanjem prema Jeleni – navodi izvor upoznat sa istragom ubistva nesrećne pevačice.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 2 Pogledaj sve komentare
Svetlana's picture

Svetlana

Neznam koliko ce smeti da ispricaju istinu jel se plaše posledica koje bi imale.Ali greh je znati a ne reći jer Janu čuvaju oni koji su ubili njenu majku.Nije bitno ko je.Bitno je da je neko od Marjanovica.

1 | 0
vlada j's picture

vlada j

treba ih sve odvojeno zatvoriti i spreciti njihovu igranku, naravno i kumu malo prodrmati da se seti istine.

1 | 0

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
8 Beograd