fbpx
Skip to main content

"JECALA JE, REKLA JE DA JOJ JE HLADNO": Muškarac ostavio dete u kolima TRI SATA, a očevici događaja izneli JEZIVE DETALJE

Slađan je pokušao da se opravda je da je samo na kratko ostavio dete samo, ali policija je saznala da je čitavu utakmicu odlegao u kladionici.

Slađan M. (45) iz Vranja sa prebivalištem u Novom Sadu uhapšen je preksinoć oko 22 sata pošto je policija njegovu dvogodišnju ćerku zatekla samu zaključanu u automobilu. Policajci su otkrili da je Slađan otišao nekoliko stotina metara dalje u kladionicu, da gleda Zvezdine utakmice. Dete je ostalo bez nadzora u kolima skoro tri sata, a policija je ustanovila da je za njim raspisana poternica za raniji prestup.

- Slađan je u trenutku dok je policija traga za njimo opušteno gledao utakmicu u kladionici na drugom kraju ulice, kao da u kolima nije ostavio samu devojčicu. Policajci su bili šokirani kada su zatekli dete bez ikakvog nadzora odrasle osobe i odmah su preko registracije automobila počeli da tragaju za vlasnikom Nadali su se da će se svakog trenutka pojaviti, ali to se nije pojavilo - priča izvor medija.

OSTAVIO DETE (2) TRI SATA U KOLIMA DA BI GLEDAO UTAKMICU? Drama u Novom Sadu

OSTAVIO DETE (2) TRI SATA U KOLIMA DA BI GLEDAO UTAKMICU? Drama u Novom Sadu

MEŠTANIN SELA OTKRIO DETALJE TRAGEDIJE U SREMSKOJ MITROVICI: Komšija otišao do svoje njive i tamo zatekao jeziv prizor

MEŠTANIN SELA OTKRIO DETALJE TRAGEDIJE U SREMSKOJ MITROVICI: Komšija otišao do svoje njive i tamo zatekao jeziv prizor

DEČAK IZ NIŠA BEŽAO, UBEĐEN DA GA JURI ČOVEK SA NOŽEM: Drug nastradalog mladića otkrio šta se desilo te kobne noći

DEČAK IZ NIŠA BEŽAO, UBEĐEN DA GA JURI ČOVEK SA NOŽEM: Drug nastradalog mladića otkrio šta se desilo te kobne noći

Dodaje da je Slađan pokušao da se opravda je da je samo na kratko ostavio dete samo, ali policija je saznala da je čitavu utakmicu odlegao u kladionici.

S druge strane očevici događaja, bračni par iz Novog Sada, su ispričali da su oni pozvali policiju videvši dete bez nadzora u kolima.

- Čovek je parkirao u centru grada i otišao na drugi kraj ulice, nekih 150 metara dalje gde počinje pešačka zona. Supruga i ja smo primetili da je devojčica sama u kolima ali smo pomislili da je nakratko ostavljena - priča Novosađanin.

Dete je, kaže, bilo sklupčano na zadnjem sedištu auta.

- Dete je bilo sklupčano i plakalo je. Kako je u blizini bila policijska patrola, prišli smo im i rekli da nam je čudno što je sama - priča on.

Bračni par kaže da su policaji prišli kolima i kroz prozor pitali devojčicu gde su joj mama i tata.

- Jecala je. Rekla je da joj je hladno. Nekako je uspela da otključa vrata uz naše sugestija, pa ju je policajac uzeo u naručje i odneo u službeni auto da se zagreje. Kupili su joj sokić i kiflu jer je rekla da je gladna - kažu oni i dodaju da je uspela da kaže da je "tata otišao negde".

- Žena i ja smo čekali da vidimo ko je taj otac koji je dvogodišnje dete ostavio samo skoro tri sata, po mrtklom mraku i hladnoći zaključano. Gospodin, kada je došao, krenuo je da otključava vrata vozača, a da nije ni pogledao zadnje sedište da vidi gde mu je ćerka. Tada su mu prišli policajci, a mi smo otišli - kaže Novosađanin.

Slađan M. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, a devojčica je u saradnji sa Centrom za socijalni rad vraćena majci.

- Majka se u četvrtak uveče nalazila kod kuće s bebom - kaže izvor i dodaje da se ispostavilo da je za njim bila raspisana poternica Prekršajnog suda.

- Zadržan je do 48 sati i izrečene su mu hitne mere: privremeno udalljenje iz stana i zabrana kontaktiranja i prilaženja detetu - dodaje izvor.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
8 Beograd