fbpx
Skip to main content
Devojčica

JEZIVI DETALJI UŽASA U OSTRUŽNICI: Učitelj tražio da mu devojčica sedne u krilo, pa je dodirivao?

Foto: Profimedia
Devojčica je i dalje uznemirena, kao i cela njena porodica.

Uhapšeni instruktor folklora D. N. (58) iz Ostružnice, koji je osumnjičen za nedozvoljene polne radnje nad dvanaestogodišnjom devojčicom, više puta je dodirivao maloletnicu po intimnim delovima tela, a kako se nezvanično saznaje, koristio je priliku kada bi ona došla prva na čas pa su u prostorijama Kulturno-umetničkog društva bili sami.

Devojčica je početkom nedelje, nakon što ju je poslednji put dodirivao i pokušao da je poljubi, sve ispričala majci, a potom su zajedno otišle u policijsku stanicu i prijavile ga.

REŠITE SE PROLEĆNOG UMORA: Ovi vitamini i minerali su vam potrebni za blistavu kožu, kosu i nokte!

REŠITE SE PROLEĆNOG UMORA: Ovi vitamini i minerali su vam potrebni za blistavu kožu, kosu i nokte!

SEKIROM DEMOLIRALI AUTOMOBIL: Uništena kola učitelja folklora iz Ostružnice osumnjičenog za pedofiliju

SEKIROM DEMOLIRALI AUTOMOBIL: Uništena kola učitelja folklora iz Ostružnice osumnjičenog za pedofiliju

Dok je svetio vodicu, tražio da ga devojčica poljubi u usta: Isplivali novi detalji u slučaju SVEŠTENIKA IZ SVILAJNCA

Dok je svetio vodicu, tražio da ga devojčica poljubi u usta: Isplivali novi detalji u slučaju SVEŠTENIKA IZ SVILAJNCA

Uplašeno dete reklo je da se ovo ne događa prvi put, ali da ranije nije shvatala šta se dešava i da je prvo sve ispričala drugaricama koje su je savetovale da bludnog učitelja prijavi majci.

Prema onome što je, kako saznaju mediji, dvanaestogodišnjakinja ispričala u policiji, u ponedeljak je bila ispred prostorija Kulturno-umetničkog društva sa dve drugarice iz odeljenja kada je D. N. prošao automobilom i pozvao je da nakratko uđe u prostorije Društva "da joj nešto kaže".

- Devojčica je rekla drugaricama da se brzo vraća. Ušla je za njim u prostoriju, a on je zaključao vrata. Tražio je da mu sedne u krilo i počeo je da je dodiruje. Nekoliko puta je poljubio u obraz i pokušao je da je poljubi u usta i u tom trenutku su njene drugarice pokucale na vrata. On se iznervirao i opsovao. Kada su nastavile da kucaju, otključao je i pustio prestravljenu devojčicu da izađe - navodi dobro obavešteni izvor.

Kada je izašla, uplašena devojčica je rekla drugaricama šta se dogodilo iza zatvorenih vrata i one su je savetovale da sve ispriča majci.

- Ona je sve ispričala na nagovor druge dve devojčice. One su rekle da je to strašno i da mora da ga prijavi. Nakon što je rekla mami šta se desilo, otišle su u policiju gde je sve ispričala - navodi izvor.

Interventna policija
Interventna policija
Foto: Srbija Danas

A u policiji je klupko krenulo da se odmotava... Devojčica je, kako se saznaje, rekla da se to dešavalo od njene desete godine i da je za to vreme on nekoliko puta činio slične stvari, ali da ona nije shvatala šta joj radi i da je to zapravo nešto loše.

Kako saznaju mediji, učitelj folklora je devojčici više puta tražio da mu sedne u krilo, dodirivao ju je, govorio joj nepristojne reči. Situaciju je najviše koristio onda kada stigne prva na probu ili čas folklora, pa bi u prostorijama bili sami. Dete je policajcima ispričalo da ranije nije shvatala da je to što on radi nešto loše.

Izvor upoznat sa detaljima kaže da je devojčica nekoliko meseci prestala da odlazi na probe folklora, a da je D. N. kad bi je sreo na ulici nagovarao da se vrati u KUD govoreći joj da je "glupo da trenira nešto drugo".

Devojčica je i dalje uznemirena, kao i cela njena porodica.

Da situacija bude još bizarnija, učitelj folklora je išao u školu sa ocem devojčice koju je, kako se sumnja, polno uznemiravao!

Meštani Ostružnice danima pričaju o ovom slučaju. Dok jedni tvrde da ga znaju samo po dobru, drugi kažu da se i ranije dešavalo da se ponaša neprimereno pokušavajući da ostvari prinsiji odnos sa devojčicama koje su kod njega dolazile na folklor.

Učitelj u pritvoru

Osumnjičeni D. N. je priveden odmah nakon što ga je devojčica prijavila i saslušan je u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Na saslušanju je negirao delo, ali mu je na predlog Tužilaštva Sud odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti delo i uticati na svedoke.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
18 Beograd