Skip to main content
Policija, Leskovac, zločin

JEZIVO! Bizarnim detaljima nezapamćenog zločina NEMA KRAJA - na Biljaninoj sahrani Ivan je na umrlici bio naveden kao OŽALOŠĆEN

Foto: Shutterstock/facebook printscreen
Novi detalji slučaja koji je potresao Srbiju.

Na umrlici Biljane Stojanović, žene koja je pre nekoliko dana pronađena mrtva u pomoćnoj zgradi u svom dvorištu u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, kao ožalošćen naveden je njen suprug Ivan Stojanović, za koga je na dan njene sahrane otkriveno da ga je ona ubila i zabetonirala.

SKANDAL NA GRČKOJ NACIONALNOJ TELEVIZIJI: Pokazali gledaocima kako da UKRADU gorivo!

SKANDAL NA GRČKOJ NACIONALNOJ TELEVIZIJI: Pokazali gledaocima kako da UKRADU gorivo!

"ZATEČEN SAM" Progovorio ljubavnik Biljane koja je zabetonirala muža "Poslednji dani su mi PAKLENI"

"ZATEČEN SAM" Progovorio ljubavnik Biljane koja je zabetonirala muža "Poslednji dani su mi PAKLENI"

"JA NJU ŽALIM, A MOJ SIN MRTAV" Roditelji ubijenog Ivana van sebe: Tri godine je sedeo betoniran

"JA NJU ŽALIM, A MOJ SIN MRTAV" Roditelji ubijenog Ivana van sebe: Tri godine je sedeo betoniran

Bizarnim detaljima nezapamćenog zločina iz okoline Leskovca nema kraja. Užasno klupko zločina počelo je da se odmotava juče, na dan sahrane Biljane Stojanović, majke troje dece, čije je telo, nakon četiri dana potrage, pronađeno u pomoćnom objektu u dvorištu.

Biljana je, kako se za sada veruje, izvršila samoubistvo trovanjem. Nakon njene sahrane, koja je održana juče u ovom selu, policiju je pozvao jedan policajac i rekao im da se telo njenog supruga Ivana nalazi u kući.

Sumnja se da je u pitanju mladić, koji je s Biljanom bio u emotivnoj vezi.

Policija je nakon Biljanine sahrane upala u porodičan dom Stojanovića, zapečatila ga i počela potragu. Tada je pronađena zabetonirana glava muškarca, za kog se veruje da je u pitanju njen suprug Ivan o kom niko ništa nije znao više od tri godine, jer je Biljana svima pričala da živi i radi u Rusiji!

Ivan Stojanovic
Foto: Facebook

U trenutku kada je porodica štampala umrlicu za Biljanu, duboko potreseni zbog njene smrti, mislili su da je samoubistvo izvršila baš zato što joj supruga godinama nema i da više nije mogla da izdrži... Nisu ni slutili da će policija sada sumnjati da je upravo ona još pre tri,četiri godine ubila svog supruga i njegovo telo zabetonirala u dvorištu!

Da situacija bude dodatno bizarna i neverovatna, tokom Biljanine sahrane jedan njen rođak je preminuo.

- Celo selo došlo je juče na sahranu i svi su bili vidno tužni i potrešeni, pa je tako jedan Biljanin rođak koji ima preko 70 godina umro. Njemu se slošilo na ispraćaju i pao je na zemlju nasred pogreba - kaže meštanin i dodaje:

- Svi su skočili da mu pomognu, zvali su i Hitnu pomoć. Lekari Hitne pomoći pokušali su da ožive nesrećnog čoveka, ali nažalost nisu uspeli. Čuli smo da je doživeo infrakt.

Istraga ovog zločina, koji je duboko potresao Srbiju, još je u toku.

BONUS VIDEO: Stravične scene: Iscureo gas u Jordanu - povređeno više od 100 osoba

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
26 Beograd