Utorak 19. mar 2024.
kristina kaplanović

JUTROS UHAPŠEN, A SADA... Evo šta se desilo sa osumnjičenim za ubistvo Kristine Kaplanović!

Foto: Facebook/Kristina Kaplanović
Kristina je ubijena u maju

Po nalogu Tužilaštva, policija je odredila zadržavanje do 48 sati M.S.(35) zbog postojanja indicija koje ukazuju da je ubio Kristinu Kaplanović(19) na benzinskoj pumpi u Malom Mokrom Lugu.

CELA SRBIJA JE OVO ČEKALA! Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Kristine (19) na beogradskoj pumpi!

Vapaj oca Kristine (19) koja je BRUTALNO ubijena na pumpi: Nesrećnom čoveku JEDNO PITANJE ne izlazi iz glave

On je odbio poligrafsko testiranje u policiji. Trenutno se prikupljaju dokazi od kojih zavisi da li će 35-godišnjem muškarcu biti produžen pritvor.

Podsetimo, policija je uhapsila muškarca koji se sumnjiči da je u maju, tokom oružane pljačke pumpe u Velikom Mokrom lugu, ubio radnicu Kristinu Kaplanović (19) pucavši joj u glavu. Nesrećna devojka je stradala zbog pazara od 10.000 dinara. Ubica se nakon pljačke dao u beg i policija je mesecima tragala za njim.

Kristina Kaplanović
Kristina Kaplanović
Foto: Facebook/Printscreen/Kristina Kaplanović

Kako se saznaje, osumnjičeni je sinoć uhapšen u Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, u toku je detaljna provera uhapšenog, kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da li je on izvršio svirepo ubistvo.

Kristina je u Beograd došla iz Nove Varoši da studira. Smestila se kod tetke u Vinči i zaposlila na pumpi kao kasirka. U međuvremenu je upoznala dečka I.D., koji takođe radi u toj firmi. Između njih se rodila velika ljubav. Njen dečko je nakon tragedije u veoma lošem stanju i svakodnevno odlazi u Urgentni centar da se raspita o njenom stanju. Njemu je pozlilo kada je saznao da mu je devojka ranjena. U rodnom Vilovu se mole za njen život. Otac Stanislav je teško bolestan i pitanje je kako će se izvući nakon svega. Meštani su u šoku i za Kristinu imaju samo reči hvale.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd