fbpx
Skip to main content
Velja Belivuk

KAKAV "BUM" NAKON INTERVJUA! Velja Belivuk će biti priveden na saslušanje?!

Foto: Youtube Printscreen/B92
Veljko Belivuk (31) zvani Velja Nevolja, jedan od najbližih prijatelja ubijenog vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića (29) zvanog Sale Mutavi, dao je intervju za nedeljnik „Njuzvik“, u kojem je otkrio da zna zbog čega je ubijen njegov brat, kako zove pokojnog druga.

Belivuk je saslušan u policiji kao svedok, tri dana posle ubistva Stankovića, ali je tada, navodno, rekao „da ništa nije video niti čuo”. Posle ovog intervjua policija će najverovatnije ponovo pozvati Belivuka da svedoči i pokušati od njega da sazna „kome su stali na žulj” i koga on sumnjiči za ubistvo najboljeg druga. On je nakon izjava dobio stotine komentara ispod navedenog intervjua i nekoliko pretećih poruka, te će i one, navodno, biti predmet istrage, saznaje Alo.

ZNAM KO JE UBIO SALETA MUTAVOG: Progovorio Velja Belivuk o ubistvu koje intrigira celu Srbiju (VIDEO)

Sale Mutavi
Foto: Youtube Printscreen/011DIREKTNO

- Ko je njega zvao Mutavi? Jeste to pominjano, ali ko je za njegovog života smeo tako da mu se obrati? Ubijen Mutavi! Najblaže rečeno, mnogo je ružno da tako pišu - rekao je Belivuk na početku ispovesti za novine, a onda ispričao šta se krije iza surove likvidacije, koja se dogodila 13. oktobra nedaleko od kapija Centralnog zatvora u Beogradu. 

KO JE KO U CRNOGORSKOM KLANU: Zemunci su za njih DEČIJA PREDSTAVA

Sale Mutavi
Foto: Youtube Printscreen/011DIREKTNO

- Nismo mi nevini, ne mogu da kažem... da nas iz čista mira provlače po novinama. Ali nismo ni toliko loši. I Sale je imao vrline i mane. Da znamo šta se desilo sa Saletom, znamo, nismo budale. Mnogima smo stali na žulj, mnogima koji su neispravni. Mnogi su se udružili protiv nas i desilo se to što se desilo. Ima stvari o kojima moram dobro da razmislim šta pričam. Ne zato što se nekoga bojim, nego zato što imam neke principe. Ali da je poznato zbog čega je ubijen, poznato je - rekao je Belivuk.

SVE O UBISTVU SALETA MUTAVOG: Veleobrt, BMW je samo pokupio napadače?!

Veljko Belivuk, koji je učestvovao u napadu na obezbeđenje Miloša Vazure, bio je veoma blizu mesta zločina kada je izrešetan automobil Saleta Mutavog.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
2 Beograd