Skip to main content
Jelena Marjanović

KAMERE SNIMILE DETALJ KOJI MENJA SVE? Misteriozan crni automobil u vreme ubistva Jelene krije tajnu

Foto: Srbija Danas
Sigurnosne kamere na kući jedne porodice u Crvenki snimile su misteriozni crni automobil koji se kreće po nasipu tačno u vreme ubistva Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine.

Veštak je dao nalaz i mišljenje, u postupku protiv Zorana Marjanovića, analizirajući snimak, rekao da je snimak loš i da kasni 57 minuta u odnosu na realno vreme, a uočio je i da se na njemu u 16:39 vidi crni automobil koji se kreće od rampe ka drugoj strani, u blizini mesta na kom je Jelena pronađena. 

- Uočava se crni automobil koji ide sleva nadesno. Vidi se čovek koji se kreće za njim, na rastojanju od oko pola metra. Čovek sustiže automobil, prolazi ga, zatim automobil ponovo kreće, sustiže čoveka i tada zastaje. Čovek sa zadnje strane obilazi prema mestu suvozača, odnosno ulazi s desne strane u automobil i nastavlja da se kreće laganom brzinom – navodi se u jednom delu nalaza i mišljenja veštaka.

Ćerka poznatog pevača POSLEDNJA VIDELA Jelenu?! NOVI SVEDOK U SLUČAJU MARJANOVIĆ UBRZAVA ISTRAGU?

Ćerka poznatog pevača POSLEDNJA VIDELA Jelenu?! NOVI SVEDOK U SLUČAJU MARJANOVIĆ UBRZAVA ISTRAGU?

Izvor navodi da su kamere, nešto kasnije, posle nestanka Jelene Marjanović, zabeležile prolazak drugih automobila, kao i kretanje ljudi, biciklista i motora po nasipu. 

On dodaje da zbog toga što još uvek nisu sve okolnosti razjašnjenje, veoma je bitno da stručnjaci, na osnovu baznih stanica i podataka mobilnih operatera, utvrde ko je sve u vreme zločina bio na nasipu. 

Jelena Krsmanović
Jelena Krsmanović
Foto: MN Press

Više tužilaštvo u Beogradu dva puta je do sada podizalo optužnicu protiv Zorana Marjanovića, ali je Apelacioni sud prihvata žalbe njegovih branilaca i nalagao dopunu istrage. 

- Vremensko-prostorno veštačenje je urađeno po nalogu Apelacionog s uda i do okončanja istražnog postupka ostalo je da stignu nalazi koji se odnose na analizu Jelenine krvi u „mercedesu“, kao i na identifikaciju brojeva telefona koji su u vreme ubistva bili u blizini mesta zločina – kaže izvor. 

 

     

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Fog
12 Beograd