fbpx
Skip to main content
Zoran Marjanović

Ključni svedok: Snaja izvlači Zorana iz zatvora?!

Foto: Srbija Danas
Njene reči mu idu u prilog

Supruga rođenog brata Zorana Marjanovića, protiv kog se vodi istraga zbog sumnje da je 2. aprila prošle godine na nasipu u naselju Crvenka ubio pevačicu "Granda" Jelenu Marjanović, jedini je svedok kog je odbrana predložila za sada, piše Kurir.

Kako piše ovaj list, predlog za njeno saslušanje tek je stigao u tužilaštvo i ona bi mogla da bude saslušana posle novogodišnjih i božićnih praznika.

Tužilaštvo
Tužilaštvo
Foto: Srbija Danas
Bila na spisku tužilaštva

- Milica Marjanović bila je na spisku svedoka čije je saslušanje i tužilaštvo planiralo, ali se od nje odustalo. Međutim, pošto ju je sada predložila odbrane, ne postoji smetnja da ne bude pozvana da ispriča sve što zna. Očekuje se da ono što bude rekla ide potpuno u prilog Zoranovoj odbrani - kaže izvor upućen u istragu.

Prema saznanjima Kurira, očekuje se da Milica svedoči o odnosima u porodici Marjanović, ali i o dešavanjima u kući u Borči tokom noći potrage za Jelenom, kao i o onome šta se zbivalo na dan kada je otkriveno da je pevačica zverski ubijena na nasipu. 

Kuća Marjanovića
Kuća Marjanovića
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Milica Mihajlović, udato Marjanović, dugo se zabavljala sa Zoranovim mlađim bratom Milošem i gotovo je živela u njihovoj kući. Ona bi mogla da posvedoči o odnosima ukućana s ubijenom pevačicom, ali i o dešavanjima i situaciji koja je bila u kući dok su Zoran i ostali okupljeni tragali za Jelenom - objašnjava izvor.

Zoran Marjanović, podsetimo, uhapšen je 15. septembra i od tada je u pritvoru. Tokom istrage saslušani su brojni svedoci, dok su ostali ukućani - njegov otac Vladimir, brat Miloš, majka Zorica, odbili da svedoče jer na to kao najbliži srodnici imaju zakonsko pravo. Milica će, kada bude saslušana, biti prvi svedok iz porodice Marjanović koji je saslušan.

I Jana svedok?

- Posle hapšenja, osumnjičeni za ubistvo supruge negirao je izvršenje krivičnog dela. Tada je rekao da mu je ćerka Jana, od koje se, kako tvrdi, toga dana nije odvajao, najbolji svedok da nije kriv. Devojčica, međutim, do sada nije saslušana u tužilaštvu, niti je bilo ko predložio njeno saslušanje - kaže izvor.

Marjanovići
Marjanovići
Foto: Srbija Danas

Inače, u toku je veštačenje telefonskih  komunikacija, kao i neuropsihijatrijsko veštačenje Zorana Marjanovića, i tužilaštvo bi do 15. marta trebalo da odluči da li je prikupljeno dovoljno dokaza da on bude optužen. Ukoliko optužnica do tada ne bude podignuta, Marjanović bi po zakonu trebalo da bude pušten iz pritvora.

 

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd