fbpx
Skip to main content
Sveštenik, pop

KRAJ SAGE U MRČAJEVCIMA! Otac pronašao kćerku koja je POBEGLA SA POPOM, pa ga nokautirao u policiji!

Foto: Profimedia/ilustracija
Detalji iz života nekadašnjeg sveštenika će vas šokirati!

Mrčajevčanku Jasminu Stefanović (19), za koju njeni roditelji sumnjaju da je pod nerazjašnjenim okolnostima pobegla od kuće sa raspopom M. Š. (50), njen otac P. S. (43) u nedelju je pronašao u Podgorici, zajedno sa nekadašnjim sveštenikom.

Međutim, ubrzo pošto se sreo sa ćerkom u Podgorici, on je uhapšen, zajedno sa M. Š., jer su se potukli u stanici policije u Podgorici.

Inače, Jasmina nije došla kući 2. septembra, a njena majka Z. S. je iste noći policiji prijavila nestanak ćerke. Roditelji mlade Jasmine su odmah posumnjali da je pobegla sa raspopom koji je, navodno, njen stric i koji ima skandaloznu prošlost.

Inače, kako mediji navode, P. S. i M. Š. su braća od tetke, a Jasminin otac je M. Š.-u bio dever na njegovom prvom venčanju. Raspop se inače ženio već dva puta i dva puta je raščinjavan u srpskoj crkvi. Prvi put je raščinjen u selu Grivac kod Knića jer je, navodno, obljubio maloletnicu. Njega su tada pretukli meštani Grivca, pa je intervenisala i policija. Tada su pale i teške reči i pretnje, pa je policija u kući bivšeg sveštenika našla, u dečjem krevecu, automatsku pušku, za koju je nemoguće imati dozvolu. Tada je osuđen za nelegalno posedovanje oružja. Drugi put je raščinjen i isteran iz mileševske eparhije, a Mrčajevčani nisu umeli da nam objasne zašto se otuda vratio u svoje rodno selo.

UŽAS u Kladovu: Silovana trinaestogodišnja devojčica ometena u razvoju?!

Međutim, nije prošlo mnogo i M. Š. je nastavio sa skandalima i bludničenjem, pa je zaveo 31 godinu mlađu, navodno, bratanicu, s kojom je nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima pobegao u Crnu Goru.

Pop, devojka
Foto: Profimedia/ilustracija

- P. S. je u nedelju pronašao odbeglu ćerku, ali kada se sreo sa M.Š., njih dvojica su se u podgoričkoj stanici policije potukli, zbog čega su zadržani u pritvoru. Porodicu Stefanović zastupam u Srbiji nezavisno od dešavanja u Podgorici. Siguran sam da će se ova situacija u narednim danima rasvetljavati, budući da roditelji sumnjaju da je devojka porodicu napustila protivno svojoj volji. Sumnju je dodatno izazivala i nagla promena ponašanja devojke, koja je naprasno napustila kuću, okrenula se protiv roditelja i prijatelja, što je navelo na pomisao da bi mogla biti i žrtva manipulacije. Ako se utvrdi da u ponašanju sveštenika ima elemenata krivičnog dela, onda će porodica tražiti krivično gonjenje - izjavio je Dragan Pašić, advokat porodice Stefanović.

Žitelji Mrčajevaca su u šoku zbog nedavne izjave koju je Jasmina dala čačanskoj policiji, a u kojoj je optužila majku za maltretiranje i zlostavljanje.

Meštani kažu da Stefanovići imaju četiri ćerke, koje oduvek žive bezbrižno i lagodno.

- Jasmina je upisala arhitektonski fakultet, zbog čega su joj roditelji nedavno kupili laptop od 150.000 dinara, a za punoletstvo je dobila automobil. Ako je neko odgovoran i požrtvovan roditelji, onda su to Stefanovići, koji znaju samo za rad, kako bi njihova deca imala lepo odrastanje i bezbrižan život. Sve četiri ćerke žive luksuzno, okružene ljubavlju i brigom roditelja, zbog čega u Mrčajevcima niko ne veruje da je majka Z.S. mogla da maltretira ćerku - kaže V. S., komšija Stefanovića.

Nekadašnji sveštenik M. Š. zbog svoje skandalozne prošlosti i najnovijeg slučaja u kome je osumnjičen da je zaveo bratanicu, opet je na stubu srama u u ovom mestu.

- Svi znamo za njegove "neobične" sklonosti, ali da bi mogao da zavede bratanicu, niko nije ni pomislio. Svakakvim se glupostima bavio, a nedavno je napisao molitvu za golubove - priča Mrčajevčanin J. M., raspopov poznanik.

Sveštenik, pop
Foto: Profimedia/ilustracija

Kako mediji saznaju iz istrage, crnogorska policija je u ponedeljak deportovala sve troje državljana Srbije i oni su dovezeni u stanicu policije u Prijepolju, odakle ih je preuzela čačanska policija.

- Saslušani su u prijepoljskoj policiji i nakon toga su dovezeni u Čačak. Očekuje se njihovo saslušanje, nakon kojeg će se znati više detalja o ovom događaju - rekao je naš izvor iz istrage.

Majka Z. S. zabrinuta i očajna: Pomozite mojoj ćerki

- P. S. (otac Jasmine Stefanović) od prijatelja je saznao da se Jasmina i M. Š. kriju u Crnoj Gori. Istog časa je krenuo tamo u Podgoricu da spasava dete. Od trenutka kada je intervenisala policija, mi s njim nemamo kontakt. Ali ja kao majka zahtevam i molim da Jasmini bude pružena adekvatna stručna psihološka i svaka druga pomoć, jer pretpostavljam da je u teškom stanju, dezorijentisana je i emotivno slomljena - rekla je majka Z. S.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
-4 Beograd