Skip to main content
Grob Jelene Krsmanović

Krvarenje obilno, prskajuće, U VODI JE IMALA SAMO POSLEDNJI UDAH: Hrvati se umešali u slučaj Jelene Marjanović

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Stručnjaci iz Hrvatske naveli su da je Marjanovićeva prvi udarac po glavi mogla da zadobije dok je stajala, nakon čega je sigurno pala na čvrstu podlogu.

Najkvalifikovaniji sudski veštaci iz Hrvatske koji su imali uvid u dokumentaciju u vezi s ubistvom  Jelene Marjanović došli su do istog zaključka kao i stručnjaci iz Centra za forenzička ispitivanja  (CFI) sa Nenadom Šipkom na čelu, da pevačica smrtonosne povrede nije dobila na nasipu u Borči.

Progovorila žena koja se sudarila s Deom: MOLILA SAM JE DA NE IZLAZI IZ KOLA! Ovako je tekla drama voditeljke

Naime, sa CFI je kontaktirao sudski veštak i specijalista neurohirurgije.

- Preko Jutjub kanala pratio me je sudski veštak  iz Hrvatske. Prilikom putovanja sa vodećim veštacima i profesorima Medicinskog fakulteta analizirali su fotografije i došli su do istog zaključka da Jelena udarce ni u kom slučaju nije zadobila na tlu nasipa i u vodi kanala – kaže Šipka.

Jelena Krsmanović
Jelena Krsmanović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Stručnjaci iz Hrvatske naveli su da je Marjanovićeva prvi udarac po glavi mogla da zadobije dok je stajala, nakon čega je sigurno pala na čvrstu podlogu.

- Svi sledeći udarci su zadati u ležećem položaju, glava je bila oslonjena o tvrdu podlogu. Da je Jelena udarce zadobila  s glavom u vodi u plućima bi se našla voda, a ne u dušniku. Krvarenje je bilo obilno i prskajuće budući  da je srčana akcija bila održana, ali samo kod prvih udaraca. Nakon toga je krvarenje bilo više gravitacijsko  i ne tako obilno – naveli su stručnjaci u mejlu prosleđenom Šipki.

Samoubistvo dečaka (12) potreslo Srbiju: Roditelji spremali slavlje, a sad spremaju sahranu! U suzama čekaju telo

Oni su naveli da bi bar pola litre krvi pevačica izgubila posle dva tri udarca, dok na mestu na kom je pronađeno  telo obilnijeg krvarenja nije bilo.

- Moralo je biti rasprskavanje  po okolini, kosa je morala biti slepljena krvlju, majica natopljena krvlju. Voda to nije mogla očistiti bez obzira  na to što je bila potopljena. Udarci nisu bili fatalni da bi došlo do smrti u sekundi, dakle, disala bi u vodi, pluća bi bila napunjena vodom. U vodi je imala samo poslednji udah – dodao je hrvatski veštak.

Šipka je objasnio da zaključci veštaka nedvosmisleno upućuju na to da je Jelena dovezena i bačena u kanal gde je i umrla.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd