Skip to main content
kriminal

KRVAVI POLJUBAC! Srpski kriminalci na ovaj način zlostavljaju svoje devojke (FOTO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Pucao supruzi u noge, pa uhapšen na graničnom prelazu sa lažnim pasošem.

Slobodan Milutinović poznatiji kao Snajper u pritvoru je zato što je brutalno pretukao svoju ljubavnicu U.J. (23), a sada se sumnja i da je, iako je iza rešetaka, zapretio njenoj porodici da ne svedoči protiv njega tako što im je u sredu zapalio dva automobila. 

SPAS ZA UGOSTITELJE: Ova aplikacija olakšava svakodnevni posao, a potpuno je BESPLATNA!

SPAS ZA UGOSTITELJE: Ova aplikacija olakšava svakodnevni posao, a potpuno je BESPLATNA!

"MOGAO JE DA GA UBIJE KAO ČOVEK, A NE KAMENOM U ŠUMI I DA GA SPALI" Ovako su Papićevi roditelji reagovali na presudu supružnicima

"MOGAO JE DA GA UBIJE KAO ČOVEK, A NE KAMENOM U ŠUMI I DA GA SPALI" Ovako su Papićevi roditelji reagovali na presudu supružnicima

KAMERA UHVATILA MISTERIOZNI CRVENI AUTOMOBIL! Snimak nastao na DAN NESTANKA Đokića - ne pripada nikome od meštana (FOTO)

KAMERA UHVATILA MISTERIOZNI CRVENI AUTOMOBIL! Snimak nastao na DAN NESTANKA Đokića - ne pripada nikome od meštana (FOTO)

U.J. je nakon što je prijavila svog dečka nasilnika inače čelnika FK Kabela i vođu navijača FK Vojvodine, za medije ispričala kakvu je torturu sa ovim Novosađaninom prošla.

- Raskinuli smo i on me je u nedelju pozvao da siđem i uđem kod njega u kola da razgovaramo. Izašla sam iz stana, mislila sam da je ok da popričamo o svemu, ipak smo bili zajedno godinu dana. Međutim, odveo me je u neki stan... Satima me je tu tukao, davio, mučio - rekla je devojka.

Ona je kroz suze ispričala da joj je slomio telefon i bacio karticu, a da je kasniuje tukao, mučio, davio i pretio joj.

Slobodan Milutinović
Foto: Društvene mreže

Kako je objasnila za medije na više načina je pokušavala da ga smiri, da ga ubedi da je pusti, međutim nije bilo šanse da Slobodan prekine sa nasiljem.

- U nekom trenutku sam uspela da uzmem telefon i sestri pošaljem lokaciju stana u kom me je držao. Ona je pozvala policiju koja je upala u stan i spasila me - rekla je U.J. i dodala da ga je odmah prijavila policiji nakon čega je i uhapšen.

Ovo nije redak slučaj da žene mafijaša budu zlostavljane od strane svojih muževa i ljubavnika, tako da samo Srbija pamti više slučajeva od ovog.

Ljubiša Buha Čume

Čume je prvi koji je u Srbiji dobio status svedoka saradnika kada je pristao da govori o mutnim poslovima zemunskog klana kako ne bi završio u zatvoru, ali nije uspeo da pobegne od svojih dela onda kada ga je njegova žena pevačica Ivana Tulović, poslala u ćeliju zbog toga što ju je prebio.

cume
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Čume nije imao mnogo strpljenja, ali ni sreće sa ženama pa je tako njegova prva žena Ljiljana Buha ostala upamćena kao prva žena mafije, žena koja je platila ceh sukoba između supruga Ljubiše Buhe i njegovih nekada prijatelja Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića. 

Uz pretnje njih dvojice, ona je mužu sipala otrov u sok, a Čumetovo trovanje bilo je prvi korak ka razotkrivanju zemunskog klana.

Ivana Buha
Ivana Buha
Foto: Srbija Danas

Sretko Kalinić

Jedna od najjezivijih ljubavnih priča srpskog podzemlja vezana je za Sretka Kalinića, levorukog ubicu, čiji je nadimak Zver.

Kalinić se zaljubio u ženu svog zaštitnika Cvetka Simića i kuma Luke Bojovića, Anu. 

Ana Simić
Foto: Youtube/Printscreen/RTS

Ušli su u tajnu ljubavnu vezu, a Kalinić je onda odlučio da se oslobodi konkurenta. Simića je ubio hicem u glavu, a njegovo telo je zatim raskomadao i bacio u jezero Jaru. Posle hapšenja, na sudu je negirao vezu sa Anom, ali je ona to javno priznala.

Iako Kalinić ni u jednom trenutku nije filički povredio Anu, pored ubistva njenog muža, lažnog predstavljanja i lažnih obećanja, Ana je preživela ozbiljno psihičko zlostavljanje.

Novica Elek

Novica Elek, poznat kao nasilnik iz Surčina, bio je osuđen na četiri i po godine zatvora zbog optužbi da je u aprilu 2016. godine izvršio nasilje nad suprugom, kao i zbog i nedozvoljenog nošenja pištolja.

Elek je 2. aprila 2016. godine, u Surčinu pucao supruzi u noge, a uhapšen je na graničnom prelazu između Kosova i Metohije sa lažnim pasošem u maju 2018. godine. Više puta je mučki prebio, a nesrećna žena je na sve načine pokušavala da se spasi. Pod pritiskom i pretnjama mu je predala i dete, kada ju je poslednji put prebio.

Bio je jedan od optuženih za pljačku konvoja "Sekjuritasa" u martu 2011. u Beogradu, kada je oteto 800.000 evra, a koja je u javnosti poznata i kao "pljačka veka". 

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd