fbpx
Skip to main content
Jelena Marjanović

LEDI KRV U ŽILAMA: Ove jezive TRAGEDIJE su zadesile ljude koji istražuju UBISTVO Jelene Marjanović

Foto: Srbija Danas
Zla kob pratila je i porodicu Krsmanović, posle zločina umrle pevačicine majka i baka

Posle ubistva Jelene Marjanović počele su da se ređaju tragedije u porodici Krsmanović, da se dešavaju maleri prijateljima ubijene Jelene, porodičnim advokatima, kao i nekima koji se u televizijskim nastupima bore da se ovaj slučaj istraži. Jelenine majka i baka umrle su u kratkom roku nedugo posle ubistva. Kada je porodica Krsmanović angažovala advokate i pokušala da se uključi u ovaj slučaj, dogodile su se nesvakidašnje stvari.

- Advokat Predrag Savić, kog je kao pravnog savetnika angažovala porodica Krsmanović, za samo dve nedelje dvaput je zavijen u crno. Najpre mu je umrla majka, a potom i supruga – navodi izvor blizak slučaju.

Samo pukom srećom bez težih posledica prošao je Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja, koga su takođe angažovali Krsmanovići kako bi istina o Jeleninoj smrti što pre izašla na videlo.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović
Foto: Srbija Danas

- Šipka trenutno završava 3D rekonstrukciju zločina u Borči, a sve vreme tvrdi da pevačica nije usmrćena na nasipu. On je nedavno imao saobraćajnu nesreću. Automobilom je sleteo s puta, ali je ostao nepovređen – priča izvor blizak slučaju.

Jedan od ljudi koji je neslavno prošao je i Todor Došen, inspektor koji je radio na slučaju ubistva Jelene Marjanović. Naime, protiv njega je bila podneta krivična prijava zbog zloupotrebe položaja. On se teretio da je ukrao novac i mobilne telefone od muškarca kojeg je privodio zbog dilovanja droge.

Baku i majku ubila tuga

- Jelenina baba Pelagija je od tuge za unukom dobila moždani udar. Preminula je 25. maja 2016. Pevačicina majka Zorica Krsmanović bolovala je od raka, a zdravstveno stanje pogoršalo joj se posle zločina. Umrla je 4. oktobra 2016. u kući u Borči – priča sagovornik blizak porodici Krsmanović.Ubrzo nakon ubistva Jelene Marjanović, bitku za život izgubile su njena baka i majka.

Inače, Jelena je 2007. ostala bez oca, nakon čega se godinama nije bavila muzikom. Ubrzo joj je umro i stric.

Grob Jelene Marjanović
Grob Jelene Marjanović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Doljančević: Mesecima nisam spavao

Goran Doljančević, prijatelj i menadžer ubijene Jelene Marjanović, kaže da posle zločina tri meseca nije mogao da spava.

- Svako veče sam imao košmare. Često sam sanjao Jecu. U snu me pitala: "Goranče, zar da stradam ni kriva ni dužna?" Onda joj je otpozadi prišla žena – kaže Doljančević.

Umro pevačicin tekstopisac

Saša Milošević, blizak saradnik i tekstopisac Jelene Marjanović, umro je početkom januara 2018. u 47. godini života. Milošević je autor hitova "Zlatnik" i "Bato, bre", koje su otpevale Tanja Savić i Indi. On je napisao i stihove koji su uklesani na Jeleninom spomeniku.

- Taman smo, taman disali isto… Bila mi je svaka pora kože, ja je više ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, bože – piše na spomeniku.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
13 Beograd