fbpx
Skip to main content
Milorad Ulemek Legija

Legija u završnoj reči poručio: ČEDA Jovanović je KRALJICA DRAME i dokazani LAŽOV!

Foto: Profimedia
Ulemek je stao i u odbranu časti pripadnika JSO

Milorad Ulemek zatražio je od sudije da njegov advokat pročita završnu reč na suđenju za pobunu JSO jer ne vidi dobro. Pošto mu to nije dozvoljeno, najpopularniji osuđenik se služio naočarima, a Čedomira Jovanovića je nazvao dokazanim lažovom.

Bivši komandant JSO Milorad Ulemek Legija požalio se juče u završnici suđenja za pobunu te jedinice novembra 2001. godine da je zbog dugogodišnjeg boravka u samici "oćoravio" i da nije u stanju samostalno da pročita završnu reč! On je zato zamolio sudiju da to uradi njegov advokat, ali mu taj predlog nije dozvoljen!

Legija je potom, žmirkajući, koristio naočare i počeo sa detaljnim izlaganjem, koje je nekoliko puta prekidano, pošto mu se "mutilo pred očima".

Milorad Ulemek Legija
Milorad Ulemek Legija
Foto: Profimedia

Optužnicu za pobunu JSO 2001. je po ko zna koji put nazvao "političkim cirkusom", pa je na sebi svojstven način ponaosob govorio o svakom "nazovisvedoku kog je predložilo tužilaštvo". Posebno se osvrnuo na lik i delo lidera LDP Čedomira Jovanovića:

- Jovanović je omiljeni svedok tužilaštva, a ustvari je dokazani lažov i dramaturg. Verovatno su ga u društvu zvali "kraljica drame"!

ZA ČEDU GLASALI SAMO ON I ŽENA: Lider LDP na svom biračkom mestu dobio dva glasa

Legija je još jednom uputio sve pohvale pripadnicima JSO i stao u odbranu njihove časti i ugleda:

- Dobro znam šta je istina i zato vas molim da mi verujete. Prava zamisao ovog cirkusa je da se radilo o oružanoj pobuni, ali do danas nisam video da je izveden ijedan dokaz kojim se to potvrđuje. Nijednog trena Srbija nije bila ugrožena od JSO, pa čak ni učesnici u saobraćaju - istakao je Ulemek.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
32 Beograd