fbpx
Skip to main content
Ljuba Zemunac

"LJUBO IZVINI, JE*AĆU JA PERI MAJKU" Jedan gest običnog čoveka zauvek kupio naklonost Ljubomira Magaša (FOTO)

Foto: Facebook/Љубомир Магаш-Љуба Земунац/Youtube/Printscreen/PRVA
Momčilo Šoškić i Ljubomir Magaš, poznatiji kao Ljuba Zemunac, bili su nerazdvojni prijatelji dok su vladali ulicama Frankfurta.

Priča po sećanju Šoškića o tome kako je izgledalo druženje sa Ljubom Zemuncem, osvanula je na Fejsbuk nalogu "Legende devedesetih".

GALERIJA - IDEALNO MESTO ZA CELU PORODICU: Uživajte, zabavljajte se, kupujte, a očekuje vas i VELIKO IZNENAĐENJE!

GALERIJA - IDEALNO MESTO ZA CELU PORODICU: Uživajte, zabavljajte se, kupujte, a očekuje vas i VELIKO IZNENAĐENJE!

SAHRANJENI U ISTOM REDU! Voždovački don neposredno pre nego što su ga ubili rekao da su on i Knele na spisku za "skidanje glave"

SAHRANJENI U ISTOM REDU! Voždovački don neposredno pre nego što su ga ubili rekao da su on i Knele na spisku za "skidanje glave"

Spasojević par dana PRE UBISTVA POZVAO POZNATOG PEVAČA, ovaj od straha bacio telefon i pobegao za AMERIKU

Spasojević par dana PRE UBISTVA POZVAO POZNATOG PEVAČA, ovaj od straha bacio telefon i pobegao za AMERIKU

Priču prenosimo u celosti.

- On je bio veoma harizmatičan lik. Bio je vrlo odan prijatelj i neverovatno hrabar. Ono što sam mnogo voleo kod njega jeste to koliko je bio zabavan. Sećam se kad je nas 15 bilo u jednoj poznatoj diskoteci u Frankfurtu... Jedan deo diskoteke je bio za igranje, a u drugom delu su bili stolovi gde se sedelo. Mi smo spojili stolove, bio sam tu ja sa bratom, bio je tu Ljuba, Cane i ostali. U jednom trenutku dolazi Pera Metak sa jednim bauštelcem. To je bio jedan dobar, pošten momak iz Bosne koji je radio vredno svakog dana. Ljubi padne na pamet ideja da kažemo kako je on isto bauštelac i da ga uhvatimo u mašinu, da vidimo kako će ovaj da reaguje. Kaže Ljuba u jednom trenutku: "Da vi znate kakav je moj šef! Ej pa to je jedna ljudina! On mene sve pošteno plati. Ma nema boljeg šefa! A tek da vidite kakvog mercedesa vozi moj šef!" 

Ovaj bauštelac ga gleda, kaže: "Dobar ti šef, a?" Kaže Ljuba: "Najbolji! Imam čak i džabe šišanje kod njega!" Ovaj kaže: "Majke ti? Imaš i šišanje? Je li Pero, gde nađe ovoga?" Moj brat pobegao iza stuba i hoće da crkne od smeha - govorio je Šoškić i nastavio:

- Vadi Ljuba pare, kaže: "Evo večeras ću da potrošim 200 marona!" Ovaj bauštelac ga gleda: "Ma šta kažeš, čak 200 maraka! Pero, gde nađe ovoga? Au što ti je dobra košulja, je*o mater, gde si to nabavio?" A Ljuba baš dan pre toga uzeo od šanera dve Versaće košulje, platio osam glava, baš sam bio tu kad je kupio. Kaže Ljuba: "Uzeo na rasprodaji, 40 maraka, baš me briga!" Kaže ovaj: "Auu, što ti je košulja", pa ga uhvati za mišicu, kaže: "Pa jak si ti!" Kaže Ljuba: "Ih, ja ti mogu izneti dva džaka na vrh zgrade, stavim jedan na leđa, drugi na...", a bauštelac će: "Daj bre Pero, de mi reci gde nađe ovu budalu?"

Kako je Momčilo Šoškić prepričavao, sve je bilo vrlo smešno:

- Mi se sklanjamo sa strane da se smejemo, pa pod sto, ne možemo da izdržimo. Tako smo se zezali to veče, i u jednom trenutku kažem ja bauštelcu: "Folira se on, možda ima više para, daj da mu izvrnemo džepove", kaže on: "Nemoj, to je naš čovek, pusti to, vidiš da je pobrkan u glavi." Ustane Ljuba u jednom trenutku i krene ka drugom kraju diskoteke, ali podiže noge dok hoda, kao da preskače busenje i oranje. Bauštelac se udari u čelo, pa kaže: "Pero, gde nađe ovog, svaka ti čast!"

 Prošlo mesečak dana, bauštelac saznao u međuvremenu ko je bio taj čovek.

- Ulazimo Ljuba i ja u jedan lokal, kad tamo taj bauštelac za šankom pije pivo. Kako nas je video, tako mu je ispala krigla. Mi prilazimo, a on: "Joj Ljubo izvini, je*aću Peri majku!" Kaže Ljuba: "Ma pusti to, zezali smo se, šta piješ?" Ovaj gleda pogubljeno, kaže Ljuba: "Znaš kad si me kupio? Kad je moj drug predložio da mi izvrnete džepove, a ti kažeš: "Nemoj, to je naš čovek." Ajde uzdravlje, vidimo se." Mi krenemo, a ovaj viče: "Hvala Ljubo, Izvini još jednom, a je*ću ja Peri mater!"

 

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd