Utorak 19. mar 2024.
Sremska Mitrovica

Lopta i sveće NA MESTU TRAGEDIJE u Sremskoj Mitrovici: Svi OPLAKUJU tinejdžera ubijenog nakon komšijske svađe! (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen/ FK Radnicki Sremska Mitrovica
Veljko V. (17) ubijen je u selu Laćarak nadomak Sremske Mitrovice, kada ga je, prema navodima, 19-godišnji D. M. napao i ubo nožem direktno u srce

Na mestu gde je noćas tri sata iza ponoći izdahnuo od zadobijene ubodne rane sedamnaestogodišnji Veljko V. iz Laćarka kod Sremske Mitrovice, članovi i uprava Fudbalskog kluba ’"Radnički’" iz Sremske Mitrovice, čiji je bio član, zapalili su sveće i ostavili fudbalsku loptu.

DANAS JE MAFIJI ZADAT NAJJAČI UDARAC! Evo ko su KRIMINALCI pohapšeni u NASTAVKU VELIKE AKCIJE POLICIJE

- Veljko je bio golman ovog omladinskog fudbalskog tima. Ovo je veliki gubitak za sve nas, bio je dobro dete, dobar sportista - kroz suze jedva je izgovorio član uprave ovog fudbalskog tima na mestu tragedije.

Suze i jecaji mladića, parali su tišinu u ulici Slobodana Penezića, gde se i desila tragedija, u ulici u kojoj su obojica mladića živeli, jedan na početku, a drugi na kraju ulice. Oprostili su se od saigrača i na Fejsbuk profilu kluba.

- Noćas smo ostali bez druga, prijatelja, saigrača...Ostaće večno pitanje ZAŠTO? Odgovor nikada nećemo saznati. Na mestu gde je Veljko preminuo danas su upaljene sveće i ostavljena je fudbalska lopta...Još jedan mlad život je ugašen...Počivaj u miru dečače... - piše u objavi. 

Tragovi od krvi i dalje su vidljivi u snegu na igralištu, gde je prvo došlo do tuče dvojice drugara i komšija, koja je prerasla u ubistvo.

Podsetimo, iako je Hitna pomoć ubrzo stigla na mesto obračuna, lekari su samo mogli da konstatuju smrt tinejdžera. Na lice mesta ubrzo je stigla i policija koja je uhapsila D. M.

Pao brat srpskog NARKO BOSA! VELIKA AKCIJA policije se nastavlja

Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni V. V. nije od ranije poznat policiji, dok je ubica D. M. poznat organima reda od ranije, ali po sitnim prekršajima.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd