fbpx
Skip to main content
Džonić

LOŠE VESTI ZA DŽONIĆA! Njegova žena iznela informacije koje se kose sa odbranom - detalji sa saslušanja

Foto: Profimedia/Facebook
U javnom tužilaštvu u Nišu danas je saslušano pet svedoka koji su bili bliski sa ubijenom porodicom Đokić iz Aleksinca i supruga Gorana Džonića, osumnjičenog za njihovo ubistvo.

Kako se saznaje, u tužilaštvu su danas saslušani Džonićeva supruga Suzana, kum ubijenog Gorana Đokića Zoran Stojković, koji je i radio u njegovoj menjačnici, Đokićev najbolji prijatelj, otac ubijene Gordane Đokić Momčilo Aritonović i još jedan meštanin Aleksinca.

MLADIĆA BACILI NA BETON, PA GA GAZILI PO GLAVI! Zakazano pripremno ročište za nasilnike iz Šida - preti im robija

MLADIĆA BACILI NA BETON, PA GA GAZILI PO GLAVI! Zakazano pripremno ročište za nasilnike iz Šida - preti im robija

SASLUŠANA ŽENA GORANA DŽONIĆA! Evo šta je rekla o kobnoj noći kada je SVIREPO UBIJENA porodica Đokić

SASLUŠANA ŽENA GORANA DŽONIĆA! Evo šta je rekla o kobnoj noći kada je SVIREPO UBIJENA porodica Đokić

OSTALI SASVIM SAMI! Nakon što im je majka ubila oca - Jasminini sinovi se odlučili na drastičan korak

OSTALI SASVIM SAMI! Nakon što im je majka ubila oca - Jasminini sinovi se odlučili na drastičan korak

Nakon saslušanja Suzane Andrija i Mladen Magdalinić, branioci braće Jojke, kako se saznaje, podneli su prigovor na njen iskaz zbog toga što je pre saslušanja u tužilaštvu bila tri puta u poseti kod supruga u zatvoru, zbog čega smatraju da njen iskaz nije validan.

Izvor kaže da je Suzana na saslušanju rekla da u noći kada je ubijena porodica Đokić, nije primetila da je njen suprug promenio garderobu, niti da je mirisao na paljevinu, niti bilo šta drugo sumnjivo, kao i da joj je rekao da je te noći bio na pecanju.

- Suzana je rekla da ništa nije sumnjivo primetila te noći, da nije osetila da miriše na dim, niti da je primetila nešto neuobičajeno, ali je kontradiktoran bio njen iskaz na pitanje da li u sinovljevoj kući radi kupatilo i da li je Džonić tamo mogao da se istušira te noći. Rekla da kod sina ne radi kupatilo, dok je Džonić ranije pričao da kupatilo radi - kaže izvor.

Kako objašava, Džonićeva supruga je rekla i da nije znala da on ima pištolj koji je držao u nelegalnom vlasništvu, već samo da je ranije imao službeni koji je vratio nakon odlaska u penziju. Suzana je rekla da je Džonić dobro zarađivao i da je dug koji je imao prema jednom prijatelju vratio kada je sakupio novac.

- Dosta novca je skupio da bi vratio dug, a za ostatak je podigao kredit da bi vratio sve - ispričala je ona.

Ona je dodala da je Džonić zarađivao tako što je "popravljao stvari".

Ovo se međutim kosi sa Džonićevim ranijim iskazom, jer je naveo da je otišao u inostranstvo da radi i da nije uspeo da zaradi novac da vrati dug, te da je zato morao da refinansira kredit.

- Rekla je i da ne poznaje braću Jojke i da ih nikad nije videla u životu - dodaje izvor.

Danas je iskaz dao i Gordanin otac, koji se nakon toga pridružio krivičnom gonjenju Džonića.

- Rekao je da želi da se sazna cela istina oko ubistva. Ostali svedoci su svi potvrdili da ne znaju braću Jojke i da Goran Đokić nikada nije bio ni u kakvom odnosu s njima. Džonićeva žena je rekla da Jojke nikada nisu dolazili kod njih u dvorište, iako je Džonić to tvrdio u svom ranijem iskazu. I nakon saslušanja ovih svedoka sve ukazuje da je jedini izvršilac krivičnog dela Goran Džonić - kaže izvor i dodaje:

- Đokićev prijatelj, koji je bio jako blizak sa njim, svedočio je takođe da Đokić nije imao nikakve veze sa braćom Jojkić.

Nastavak svedočenja zakazan je za sledeći četvrtak.

Podsetimo, Goran Džonić nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je 26. septembra, nekoliko minuta nakon ponoći, namamio, a potom brutalno ubio svoje rođake Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić na putu od Moravca do Aleksinca.

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd