fbpx
Skip to main content
majka

MAJKA IZ LESKOVCA KOJA JE KRVNIČKI TUKLA DECU, RADI U KOVID BOLNICI: Oglasio se direktor ustanove (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Silvana
Podsetimo, otac dece, A. S. iz Leskovca, kako je predočio pojedinim medijima, navodno nije znao za nasilje dok nije video snimke na kojima, kako kaže, njegova supruga krvnički tuče decu. U postupku koji je pokrenut, ona se brani tvrdnjom da su snimci namešteni, a njeni advokati traže izuzeće iz dokaznog materijala.

N. S. (29) iz Leskovca, majka koja je osumnjičena da je krvnički udarala svoju decu, što se vidi i sa snimaka sigurnosne kamere u stanu u kom je živela sa suprugom A.S. (32) već nekoliko meseci radi kao medicinska sestra u Opštoj bolnici u Leskovcu, odnosno, u kovid bolnici. Direktor te bolnice Nebojša Dimitrijević kaže da svoj posao obavlja korektno.

STRAVIČAN UDES! Auto smrskan i prepolovljen sleteo u kanal - od siline udara kamion prosuo rizlu

STRAVIČAN UDES! Auto smrskan i prepolovljen sleteo u kanal - od siline udara kamion prosuo rizlu

ĆERKA NAŠLA MRTVU MAJKU, A OTAC JOJ REKAO - UBIO SAM JE: Muškarac osuđen za JEZIV zločin kod Kruševca!

ĆERKA NAŠLA MRTVU MAJKU, A OTAC JOJ REKAO - UBIO SAM JE: Muškarac osuđen za JEZIV zločin kod Kruševca!

POTPUNI PREOKRET U SLUČAJU HAPŠENJA STEFANA RASTE: Evo zašto je policija stavila lisice na ruke repera

POTPUNI PREOKRET U SLUČAJU HAPŠENJA STEFANA RASTE: Evo zašto je policija stavila lisice na ruke repera

- Do sada se niko nije žalio na nju ni od medicinskog osoblja ni od pacijenata, mada je i do nas stigla priča koja je uzbudila zdravstvene radnike - kaže Dimitrijević.

Podsetimo, otac dece, A. S. iz Leskovca, kako je predočio pojedinim medijima, navodno nije znao za nasilje dok nije video snimke na kojima, kako kaže, njegova supruga krvnički tuče decu. U postupku koji je pokrenut, ona se brani tvrdnjom da su snimci namešteni, a njeni advokati traže izuzeće iz dokaznog materijala, prenosi Blic.

Prema informacijama lokalnih medija, A. S. je podneo tužbu za razvod braka, a slučaj nasilja prijavio policiji. Istovremeno, navodno će se pred sudom i on naći kao osumnjičeni zbog pojedinih navoda njegove supruge za nasilje u porodici.

Bračni par je živeo u podstanarskom stanu, a jedan od njihovih mlađih komšija kaže da se "videlo da tu nešto nije u redu".

Javnost u Leskovcu je, inače, ogorčena snimcima koji su pojedini mediji objavili, pa se na društvenim mrežama apeluju na sud da se N.S. trajno oduzmu deca.

N.S. je posle saslušanja, po odluci tužioca, puštena da se brani sa slobode, budući da se proverava autentičnost snimaka, a deca su poverena ocu.

Šta je od svega ovoga istina, verovatno će utvrditi sud, ali ovakav slučaj do sada nije zabeležen u gradu na Veternici.

Priča se da je majka, navodno, posle emotivnog raskida veze sa suprugom, jer zahtev za razvod još nije na dnevnom redu već istraumirana deca, prešla da živi kod ljubavnika.

Advokat majke tvrdi da snimak nije validan dokaz

Branilac osumnjičene N.S. tvrdi da je ona dana kad je navodno nastao snimak u to vreme bila na poslu.

- Validan dokaz može biti samo validan video zapis sa video nadzora koji postoji u objektu, a što tužilaštvo treba u toku postupka da utvrdi i da se preko IT stručnjaka izveštači taj video zapis, da li je on zaista od tog datuma i da li je na njemu lik koji se tereti za krivično delo nasilja u porodici - rekao je lokalnim medijima Dragan Mladenović, advokat N.S.

Podsetimo, Leskovčanka koja je, kako se vidi na snimcima sa bebi kamera, tukla i maltretirala svoju decu staru 4 i 6 godina, privedena je 5. novembra, kada je slučaj prijavljen policiji.

Slučaj je Centru za socijalni rad u Leskovcu prijavio otac dece, a iz te ustanove kažu da su po dobijanju prijave odmah obavestili nadležne organe i da su deca sada sa ocem, pišu Južne vesti.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
5 Beograd