fbpx
Skip to main content
Jana i Zoran Marjanović

Mala Jana vadi Zorana iz pritvora: "Tata je sve vreme bio sa mnom"

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Advokat Jokić rekao šta očekuje

Mala Jana saslušana je danas u posebnoj prostoriji u prisustvu socijalnog radnika i psihologa advokat Zorana Marjanovića.

Prema izjavi male Jane, tokom kobnog dana, kada joj je majka nestala, a zatim ubijena, ona se nije odvajala od svog oca Zorana Marjanovića.

- Dečijim rečnikom, Jana je ispričala u nekoliko rečenica čega se seća u danu kada je poslednji put videla majku. Ukratko, ona je u potpunosti potvrdila Zoranov alibi - otkriva izvor i dodaje.

- Jana je doslovno rekla da je njena majka u jednom trenutku otišla da trči, a da su ona i otac sve vreme bili zajedno i igrali se. Posle toga više nije videla majku. Kazala j, takođe, i da ju je otac sve vreme držao za ruku - tvrdi izvor. 

Jana Marjanović
Jana Marjanović
Foto: SD Ilustracija/ Printscreen Youtube Zadruga Official

Advokat Stefan Jokić, jedan od Marjanovićevih branilaca, očekuje da će ovim svedočenjem biti odbačene sve optužbe protiv Zorana. 

- Iskreno se nadam da će Tužilaštvo smoći snage da odustane od optužnice, jer je sada svima očigledno da ne postoje dokazi protiv Marjanovića, pošto je mala Jana potvrdila njegovu odbranu. Viši sud je prethodnu optužnicu vratio na dopunu upravo zbog nedostatka ključnog dokaza i naložio saslušanje deteta kao jedinog očevica - kaže Jokić.

Zoran Marjanović koji je jedini osumnjičeni za ubistvo pevačice, se već 10 meseci nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru, zbog sumnje da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio svoju suprugu. 

Nesrećna pevačica je pronađena u kanalu sa višestrukim povredama glave, a njen slučaj je i dalje obavijen velom misterije.

Nasip u Borči
Nasip u Borči
Foto: Srbija Danas

Jelena je otišla da džogira, dok ju je Zoran, navodno, čekao s Janom na početku nasipa. Marjanović je uhapšen 16. septembra prošle godine, a u međuvremenu je protiv njega podignuta optužnica.

Ni posle dve godine nije rešeno misteriozno ubistvo pevačice "Granda", koja je pronađena mrtva 3. aprila 2016. godine u kanalu u Crvenki, u beogradskom naselju Borča.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd