fbpx
Skip to main content
dečak plače

Dečaci su videli da je otac majci kamenom razbio glavu, ali ne znaju da je ubio: Nadaju se samo jednom

Foto: Profimedia/ilustracija
Besni su što je tata ponovo tukao mamu

Tri dečaka, M.L. (3), A.L. (8), O.L. (10), koji su kobne večeri ostali bez oba roditelja, misle da je njihova mama u bolnici, a otac živ.

Oglasio se i Centar za socijalni rad: Evo šta se krije iza jezivog ubistva na Novom Beogradu

Ovo je poslednja fotografija Olge koju je ubio muž: Slikao je njen sin (3) veče pre tragedije (FOTO)

Deca su ispred Centra za socijalni rad prisustvovala užasnom ubistvu kada je njihov otac majci kamenom smrskao glavu, ali se nadaju da će se mama oporaviti.

- Nakon što je pred njihovim očima Milan udarao Olgu, deca su bila besna što je tata to ponovo uradio. Međutim, oni misle da se mama bori za život, a sami su rekli kako će kazniti tatu, ne znajući šta se potom dogodilo, pričaju Olgini prijatelji.

Kako kažu, svi nemili događaji koje su godinama unazad proživljavali, batine i surove kazne koje im je određivao otac, ostavili su traga na mališanima.

- Nakon svega što su preživela i deca su počela da se ponašaju neprikladno, da imaju izlive besa, ali i da se povlače u sebe. Najviše problema imala je sa srednjim sinom, koji je najviše povukao na oca, plaše se prijatelji da deca nisu navukla traume.

plač
Foto: Profimedia/ilustracija

Njihove komšije iz novobeogradske zgrade u Gandijevoj ulici kažu da su ih viđali uglavnom dok šetaju psa, kao i da su dečaci delovali povučeno, ali nisu ni slutili da se iza njihovih vrata odigrava takva drama. 

Mališani su sa svojom bakom juče ceo dan proveli u sigurnoj kući, ali se i dalje ne zna da li će ona dobiti starateljstvo nad njima.

- Gradski centar za socijalni rad će i dalje nastaviti da preduzima mere iz svoje nadležnosti u odnosu na maloletnu decu tragično nastradale O.L. Takođe, napominjemo da je u toku nadzor nadležnog ministarstva nad stručnim radom odeljenja Novi Beograd u ovom konkretnom predmetu, objašnjavaju oni.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd