fbpx
Skip to main content
Marija Ferizović

MARIJA FERIZOVIĆ IZNELA NOVE DETALJE TORTURE: Cev od usisivača se ISKRIVILA od batina

Foto: Youtube Printscreen/ pink.rs
Šipka od usisivača, makaze, klešta za lim, letva sa ekserom, žileti - sve je to, prema njenoj tvrdnji, Ahmetu poslužilo da je muči

- Tukao me je, sekao, terao da jedem njegov izmet, kao i izmet našeg deteta. To je gledala starija ćerka, koja mu je rekla “tata, neću i ja da to jedem - reči su Marije Ferizović sa suđenja njenom bivšem suprugu Ahmetu Marinkoviću.

Ahmet je optužen da se iživljavao nad njom i od 27. septembra, kada je prijavljen, nalazi se u pritvoru.

OGORČENA MARIJA FERIZOVIĆ: Unakazio me za ceo život!

U Viši sud u Beogradu Marija je došla u pratnji majke. Fizički je izgledala oporavljeno, na licu nije imala opekotine, podlive i posekotine. Međutim, pošto je ugledala bivšeg supruga sa lisicama, suze su joj krenule. Kako je vidno uznemirena ispričala sudiji, Ahmeta se ne boji samo dok su pored njega policajci.

- Teško mi je da ga gledam tu i da se prisećam svega. Nije mi žao njega, već dece. Ona ga stalno traže - rekla je Marija, nakon čega je Ahmet udaljen iz sudnice, gde je bio do kraja njenog svedočenja.

- Mislio je da ga varam sa sinom našeg stanodavca. Počeli smo da se raspravljamo, nakon čega je rekao da me neće dirati ako priznam. Iz straha sam priznala. Nakon toga on nije gledao šta radi - rekla je Marija.

napad na ženu
Foto: Profimedia

Šipka od usisivača, makaze, klešta za lim, letva sa ekserom, žileti - sve je to, prema njenoj tvrdnji, Ahmetu poslužilo da je muči.

- Ošišao me je, šutirao, pikavce je gasio po mojim obrazima. Šipka od usisivača se iskrivila od udaraca, dok je ekser iz letve ostao u mom kolenu. Vređao me je, urlao “kurvo, nikada nećeš biti prava majka”, a onda je imao sa mnom seksualni odnos koji nisam želela. Uzeo je metalni krug koji je zagrejao i žigosao me na čelu. Sve je to trajalo od 18 sati do zore, kada me je odvukao u kupatilo i urinirao po meni - ispričala je Marija Ferizović.

Sutradan, kako je dodala, nastavio je sa torturom.

- Uzeo je pelenu od najmlađeg deteta i naterao me da jedem izmet govoreći mi da me više neće maltretirati. Međutim, nastavio je da me bije, a onda je posle nekoliko sati, kada je on obavio nuždu, kašikom uzeo deo svog izmeta i rekao da ako to ne pojedem da će mi razbiti glavu. Snimao je sve telefonom. Ne smem ni da pomislim šta bi bilo da me nisu spasli policajci - rekla je ona.

Nakon što je saslušana, Ahmet je vraćen u sudnicu, a sudija je po predlogu javnog tužioca zatražila suočavanje. On je njene tvrdnje negirao ističući da je veče kada je, navodno, počeo sa torturom, Marija bila drogirana.

U neverici, ona mu je odgovorila da ne zna kako može da je gleda u oči i laže.

NASILNIK SE PRAVDAO: Marija je sama je sebe tukla, ja sam joj samo udario šamar!

- Ja imam 21 godinu i imam troje dece. Da sam se bacila pod automobil, ne bih imala onakve povrede - kazala je Marija Ferizović. Sledeći pretres zakazan je za 2. mart, kada će biti saslušan sudski veštak, a tužilac će do tada pokušati da pribavi snimak na kojem optuženi zlostavlja tadašnju suprugu.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
7 Beograd