fbpx
Skip to main content
Milorad Ulemek Legija

LEGIJA NAPISAO SCENARIO ZA KONTROVERZNU SERIJU: Ulemek otkriva dugo čuvanu tajnu o pobuni JSO

Foto: Profimedia
Još nije poznato da li će i kada taj projekat biti ekranizovan

Legija je napisao scenario za TV seriju o pobuni Jedinice za specijalne operacije (JSO) iz 2001. godine. Još nije poznato da li će ta serija biti snimljena, ali ono što je poznato je da najpoznatiji srpski osuđenik piše još nekoliko scenarija za TV serije.

Legijina želja je da ekranizuje najvažnije događaje iz svog života i iz tog vremena kada je bio u centru zbivanja. Ulemek scenario za pobunu JSO iz 2001. godine još nije ponudio nijednom reditelju i producentu, pa nije poznato da li će i kada taj projekat biti ekranizovan.

Inače, Legija već nekoliko dana štrajkuje glađu jer je već godinama u samici, a juče se tim povodom oglasio njegov branilac Aleksandar Kovačević.

- Poštujem njegovu odluku da na ovakav način iskaže svoj revolt. Očigledno je priteran uza zid i nije video drugi način da ostvari svoja Ustavom zagarantovana prava na izvesne benefite u zatvoru. Za razliku od drugih osuđenika koji se nalaze u Sedmom paviljonu Zabele i imaju šansu da dobrim vladanjem dobiju neke privilegije, njemu je to uskraćeno - rekao je Kovačević.

Vremenska prognoza
Clear sky
-3 Beograd