fbpx
Skip to main content
Ivana Kostić

Status na stranici posvećenoj preminuloj Ivani Kostić: Ja sam čovek koji nema šta da izgubi

Foto: Facebook/Pravda za Ivanu i Veru
Tuga

Nakon tragične smrti porodilje Ivane Kostić (32) iz Niša i njene tek rođene bebe Vere, na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila se stranica "Pravda za Ivanu i Veru" na kojoj je juče osvanuo status u kome se administrator stranice zahvaljuje građanima na podržci.

Iako sve ukazuje na to da iza statusa, a samim tim i iza stranice stoji suprug i otac premihnulih Aleksandar Kostić ili neko od bliskih članova porodice, to još uvek nije potvrđeno medijima.

Ovako su umrle porodilja Ivana i njena beba iz Niša: Svi detalji tragedije koja je potresla Srbiju

Nakon smrti Ivane i njene bebe iz Niša, stigli rezultati iz Doma zdravlja: Nije bilo propusta u postupanju lekara

Evo šta piše u pomenutom komentaru:

"Ovim putem želim da se zahvalim svima na izjavljenom saučešću. Mnogi me pitaju za imena doktora i da kažem nešto više... Trenutno ne mogu ništa da kažem jer ne bih želeo da ugrozim nekog mojom izjavom i da pogrešim. Ali, kada u ovoj situaciji mogu ja da budem strpljiv, molim vas da i vi budete strpljivi.

Tačno u 7.39 sati povodom smrti Ivane iz Niša, Kliničkom centru stigao je mejl - onda je pala odluka!

Naravno da ću reći sve što znam i šta sam doživeo i ništa neću kriti, jer se ja ne bojim nikoga, jer ja sam čovek koji nema šta da izgubi.

Svim sobom volim moju Ivanu i moju Veru i celom dušom se molim za njih. Molim vas pomolite se i vi za moje dve nevine duše koje više nisu sa nama, objavio je Aleksandar koji je takođe pojasnio da će sve u vezi ovog slučaja objavljivati preko ove grupe i da neće pojedinačno davati izjave."

Evo šta se iskomplikovalo u Ivaninoj trudnoći što je dovelo smrti bebe i nje!

Inače, niški Dom zdravlja, gde je vođena njena trudnoća još u petak se oglasio informacijama da nije bilo propusta u lečenju trudnice Ivane Kostić. Od ponedeljka se očekuju i rezultati interne kontrole u niškom Kliničkom centru koju Inače, niški Dom zdravlja, gde je vođena njena trudnoća još u petak se oglasio informacijama da nije bilo propusta u lečenju trudnice Ivane Kostić. Od ponedeljka se očekuju i rezultati interne kontrole u niškom Kliničkom centru koju je naložio direktor prof. dr Zoran Radovanović.

 

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
15 Beograd