Utorak 19. mar 2024.
Gojko Grozdanić

Moj Gojko sanjao da kupi auto, a sad ga vraćaju u kovčegu: Potresna ISPOVEST RODITELJA NASTRADALOG mladića (FOTO)

Foto: Facebook/printscreen/Гојко Грозданић
Moj Gojko je sanjao da kupi kola. Dve nedelje nije izašao iz kuće. Spremao mi je hranu. Otišao je sa društvom na neku svirku u obližnji Stapar, a sad mi javljaju da je mrtav, priča otac Mile Grozdanić iz Prigrevice kod Apatina čiji je sin pronađen mrtav na putu ka kući.

Trošna vojvođanska kuća u selu odzvanjala je od plača roditelja, brata Strahinje i drugara Gojka Grozdanića, koji je pronađen mrtav. Porodica traži istinu koja je još nepoznata.

Kako tvrde izvori upućeni u istragu, pretpostavlja se da je na Gojka naleteo automobil, čiji je vozač pobegao s lica mesta.

Njegovo telo zatekao je taksista koji je odmah obavestio policiji.

- Gojko nije mogao da ide pored puta jer je bilo blato od kiše i snega. Put je asfaltiran, ali uzan, a bila je velika magla. Verovatno je Gojka neko pokupio i pobegao, ali da sačekamo istragu - kažu Gojkovi drugari. - Čuli smo da ima dosta povreda, ali da mu telefon nije polomljen. 

Bratu je uveče javio da kreće kući peške.

- To je bilo ko ponoći, a pronašli su ga oko 4 sata ujutru - priča otac.

On dodaje da kolaju razne priče od toga da je ubijen, pretučen, pa bačen pored puta.

- Samo želimo da se utvrdi istina kakva god da je - kažu ukućani.

Gojkovi roditelji su razvedeni. Gojkov brat je čim je saznao za tragediju pozvao majku Irenu Ciger da dođe. Danas se porodica ponovo okupila, ali bez Gojka.

- Trebalo je da ide sa mnom u Slovačku, tamo radim. Hteo je i on da ide za zaradi neki novac. Želja mu je bila da kupi automobil. Da ga je sad imao, sigurno bi došao čitav kući - priča majka Irena.

Jezivi prizori kod Apatina: Pored puta pronađen mrtav mladić u lokvi krvi, sa teškim povredama glave!

Gojko je sa drugarima u subotu na nedelju bio na zabavi u Staparu, nakon koje je kući krenuo pešice. Kako je stradao desetak kilometara od Stapara tog maglovitog dana, tek treba da utvrdi istraga.

Nagađa se da je na njega naleteo automobil i da je vozač pobegao sa lica mesta. Njegovi drugari kažu da je Gojko bio odličan sportista, druželjubiv, miran i povučen momak.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd