fbpx
Skip to main content
sahrana

Moja Irena i njen Veljko... SLIKA koju je Irenin otac objavio uoči sahrane svoje ćerke KIDA DUŠU (FOTO)

Foto: Srbija Danas
Bol koji oseća je veliki koliko i ljubav prema Ireni

Danas je sahrana dva mlada života ugasila su se u trenu, u teškoj saobraćajnoj nesreći nadomak plaže Jaz pored Budve, u direktnom sudaru “golfa” mojkovačkih registarskih oznaka i motora švajcarskih tablica, kojim je upravljao Veljko Radisavljević (33) i saputnik mu bila Irena Zlatković (29), oboje iz Velike Plane.

IRENA SAHRANJENA U NEŽNOJ BELOJ VENČANICI: Jeziv srpski običaj u kome se mlade devojke oblače u belo

Irena će nositi venčanicu, a Veljko... Majka poginule devojke objasnila zašto ih sahranjuju zajedno

Vest o velikoj nesreći i pogibiji dvoje mladih ljudi brzo se proširila gradom na levoj obali Velike Morave. Potresla je sve, komšije i prijatelje porodica Zlatković i Radisavljević su u šoku, rodbina je u šoku, a u oba porodična doma je zavladao očaj i bezgranična tuga.

Irena Zlatković bila je student završne godine na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu. Imala je još dva ispita do završetka studija i titule lekara.

U Crnu Goru, tačnije na Sveti Stefan, otišla je pre desetak dana, ali ne na zasluženi odmor, već kako bi u sezoni zaradila novac za dalje studiranje. Radila je u hotelu “Admiral”, a Veljko joj se pridružio pre tri dana...

Tragična vest o nesreći i gubitku dva mlada života je šokirala celu Veliku Planu, jer je Irena bila prelepa devojka, koju su voleli svi koji su je poznavali i o njoj imaju samo reči hvale. Njen otac Momčilo, postavio je na svoj profil na društvenoj mreži fotografiju svoje ćerke i njenog momka, srećne, kako uživaju uz reči: "Moja Irena i njen Veljko..."

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd