fbpx
Skip to main content
Milena Radulović

MORALA JE PONOVO DA PROĐE KROZ UŽAS: Detalji Mileninog potresnog svedočenja koje je uzdrmalo istražitelje

Foto: Tanjug/Tara Radovanović
Glumica Milena Radulović punih pet sati je govorila o stravičnom seksualnom zlostavljanju koje je preživljavala

Glumica Milena Radulović (24), žrtva vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića (69), koji se sumnjiči za silovanje i polno uznemiravanje nje, ali i još pet devojaka koje su bile njegove učenice, punih pet sati je u Višem tužilaštvu u Beogradu govorila o stravičnom seksualnom zlostavljanju koje je preživljavala.

NISI SAMA: Kompanija Meridian ovim videom poslala NAJVAŽNIJU PORUKU! (VIDEO)

NISI SAMA: Kompanija Meridian ovim videom poslala NAJVAŽNIJU PORUKU! (VIDEO)

GNUSNO PSOVAO ŽRTVE MIKE ALEKSIĆA! Vređao glumicu Milenu Radulović: Vadio se da je "izgubio pamćenje"?!

GNUSNO PSOVAO ŽRTVE MIKE ALEKSIĆA! Vređao glumicu Milenu Radulović: Vadio se da je "izgubio pamćenje"?!

POTRESNA ISPOVEST GLUMICE DANAS NA SASLUŠANJU: Mileni je na momente bilo zaista jako teško!

POTRESNA ISPOVEST GLUMICE DANAS NA SASLUŠANJU: Mileni je na momente bilo zaista jako teško!

Kako se nezvanično saznaje, devojka koja je prva prijavila poznatog reditelja do najsitnijih detalja prisetila se užasa kroz koji je prolazila, a na momente, dok je pričala o mučnim događajima, ona je plakala.

Jasna i konkretna

- Milena Radulović je do tančina, jasno, konkretno i vrlo precizno govorila o bolnim sećanjima. Ispričala je da je u školu glume, koja je bila na glasu, krenula kad je imala 11 godina. Šest godina kasnije, u oktobru 2012, prvi put je od čovek koji im je držao časove, učio ih ponašanju i bio autoritet doživela ono što nije mogla ni da zamisli, da bude seksualno zlostavljana - otkriva izvor.

Milena Radulović
Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Glumica je tokom svedočenja, prema njegovim rečima, objasnila i da su sva deca od Aleksića trpela uvrede i prekore, navodeći da on jeste bio strog i surov, ali nije sporila ni da ih je u školi učio dobrim navikama, da čitaju, poštuju religiju i buda svoji ljudi. Grupa Mike Aleksića, prema njenim rečima, bila je njena druga porodica, u kojoj je doživela najgoru noćnu moru.

Advokati Iva Ilinčić danas u tužilaštvu Advokati Jugoslav Tintor i Denis Bećirić posle završetka saslušanja poručili su medijima da o detaljima Mileninog iskaza neće govoriti. - Ono što mogu da kažem jeste da će se danas obaviti saslušanje Ive Ilinčić, a onda ćemo videti sledeće nedelje da se nastavi sa svedocima i oštećenima - rekao je Bećirić, dok je Tintor dodao: - Činjenica da je saslušanje trajalo pet sati u kontinuitetu govori sama za sebe. Bitno je da tužilaštvo radi svoj posao detaljno i preduzima radnje kako bi se utvrdila istina i sve razjasnilo u samoj fazi istrage.

Advokat
Foto: Tanjug/Tara Radovanović

- Do najsitnih detalja ispričala kako ju je prvi put, u oktobru 2012, dok je bila na grupnom času, Aleksić poljubio bez njenog pristanka. Bila je u šoku, ali nije znala kako da reaguje, jer je on to pravdao pedagoškim odnosom i time da je priprema za posao glumice i ono što je čeka. U narednih nekoliko meseci, do maja 2012, pod istim izgovorom ju je dodirivao po genitalijama i silovao. Prema svedočenju devojke, u junu 2013, iz straha da progovori, napustila je školu - kaže izvor.

- Za nju je to bio veliki šok tada, ali je bilo jasno da o onome što joj se dogodilo godinama nije imala hrabrosti da priča ni sa kim, čak ni s roditeljima, teško joj je da govori i danas. Govoreći o godinama u kojima je trpela zlostavljanje profesora, rekla je da je bila postiđena i uplašena, a da je on toga bio svestan i da se verovatno zbog toga i nije zaustavljao, već je nastavio da je zlostavlja sve dok nije napustila školu - otkriva sagovornik.

Milena Radulović
Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Podrška roditelja

On dodaje da je, iako je na saslušanju bila vidno potresena, Milena bez dvoumljenja odgovarala na pitanja.

Odbrana Ima novog branioca Miroslav Mika Aleksić, kako se nezvanično saznaje, angažovao je novog advokata, Zorana Jakovljevića. Podsetimo, on je uhapšen u subotu uveče, posle prijave koju su Milena Radulović i druge oštećene podnele protiv njega. Posle saslušanja određen mu je pritvor i on je sada u Centralnom zatvoru u Beogradu. On je na saslušanju negirao sve što mu se stavlja na teret, a za sada se sumnjiči za osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih radnji nad šest oštećenih, i to u periodu od 2008. do 2020. godine.

- Iako je pre samo nekoliko dana, u subotu, i u policiji pet sati svedočila, Milena je i juče hrabro i strpljivo govorila - otkriva izvor.

Milena Radulović
Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Milena se u pratnji advokata Denisa Bećirića i Jugoslava Tintora u Palati pravde pojavila juče malo pre 11 sati. Nekoliko sati kasnije, dok je još svedočila u tužilaštvu, ispred zgrade su došli i njeni roditelji. Čim je, nešto posle 16 sati, izašla, otac ju je zagrlio i tako su otišli. 

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd