fbpx
Skip to main content
Obrenovac - paljenje marihuane

"SVI KOJI TRUJU NAŠU DECU ZASLUŽUJU DA ROBIJAJU" U Obrenovcu spaljeno skoro tonu i po marihuane (FOTO)

Foto: MUP Srbije
Svako ko prodaje jedan džoint, prodavao bi i kilograme droge, samo da dobije priliku, kaže ministar Vulin

U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu uništeno je više od 1, 4 tone marihuane, koju su zaplenili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je država odlučna u svojoj borbi protiv narko-dilera koji truju našu decu i dodao da droga koju zaplene pripadnici policije završi ovde u termoelektrani, uništena. On je podvukao da lake i teške droge ne postoje i da će se hapsiti i oni koji prodaju jedan džoint i oni koji prodaju kilograme droge.

TUGA U BORČI! Stravična nesreća - kamion udario devojku (20), poginula na mestu

TUGA U BORČI! Stravična nesreća - kamion udario devojku (20), poginula na mestu

HAOS KOD KRUŠEVCA: Težak udes automobila i teretnog vozila - ima povređenih

HAOS KOD KRUŠEVCA: Težak udes automobila i teretnog vozila - ima povređenih

AUSTRIJA NEĆE IZRUČITI SRBIJI SARADNIKA VELJE NEVOLJE: Dekster svirepo ubijao po Beču, žrtve molile za pomoć (VIDEO)

AUSTRIJA NEĆE IZRUČITI SRBIJI SARADNIKA VELJE NEVOLJE: Dekster svirepo ubijao po Beču, žrtve molile za pomoć (VIDEO)

- U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu uništeno je 1,4 tone marihuane koju su pripadnici policije zaplenili . Ova droga koja je bila namenjena da truje našu decu, uništena je. Nema većeg otrova od droge. Svi koji truju našu decu zaslužuju da robijaju. Pošto nemaju savest da ih kazni, kazniće ih država. Hapsićemo za jedan džoint, kao što ćemo hapsiti i za kilogram droge, nema razlike i nema malih i velikih dilera. Svaki sitni diler, svaka samoproglašena pevačka zvezda, svako ko prodaje drogu biće predmet našeg rada i daćemo sve od sebe da ga uhapsimo i predamo pravosuđu. Zalažem se za promenu politike prema trgovcima narkotika i za što oštrije sankcije za svakog od njih, a posebno za one koji drogu prodaju maloletnicima ili mlađim punoletnicima, za mene je to pokušaj ubistva - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Svako ko prodaje jedan džoint, prodavao bi i kilograme droge, samo da dobije priliku. Nema razlike između narkotika i nema lakih i teških droga i dok je Aleksandar Vučić predsednik Srbije, a ja ministar policije, marihuana neće biti legalizovana. Roditelji čuvajte decu, to država ne može za vas, a ja ću dati sve od sebe da svako ko prodaje narkotike završi iza rešetaka na što duži period - dodao je Vulin.

Postupak uništavanja 1.458,2 kilograma droge sprovela je Komisija za kontrolu postupka uništavanja oduzetih psihoaktivnih kontrolisanih supstanci Vlade Republike Srbije, čiji je predsednik načelnik Službe za borbu protiv droga, a članovi su predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva zdravlja, Ministarstva zaštite životne sredine, vladine Kancelarije za borbu protiv droga i Uprave carina. Takođe, prisustvovali su i predstavnici Višeg suda u Pirotu i Višeg javnog tužilaštva u Pirotu.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd