fbpx
Skip to main content
Zoran Marjanović

"MUŽ I JA SMO KAO NOKAT I MESO, PONOVO PEVAM ZBOG NJEGA" Reči Jelene Marjanović TRESU SRBIJU, dok se Zoran na njih vadi na sudu

Foto: Srbija Danas
Marjanovićevi branioci predložili da se u spise predmeta uvrsti i emisija emitovana u septembru 2015. godine, u kojoj je pokojna pevačica detaljno govorila o porodičnim odnosima

Zoran Marjanović i njegovi branioci juče su Višem sudu predložili da se četiri dokaza uvrste u spise predmeta, a među njima je i snimak emisije "Grand magazin" iz 2015. godine, u kojoj je Jelena Marjanović pričala o svom braku sa optuženim Zoranom!

"MOG SUPRUGA NIŠTA NE POVEZUJE SA ZLOČINOM" Ispovest supruge Gorana Džonića ponovo uzdrmala Srbiju

"MOG SUPRUGA NIŠTA NE POVEZUJE SA ZLOČINOM" Ispovest supruge Gorana Džonića ponovo uzdrmala Srbiju

SRPSKI BIZNISMEN SAHRANJEN U ČIKAGU: Opelo služio episkop Longin u manastiru Nova Gračanica

SRPSKI BIZNISMEN SAHRANJEN U ČIKAGU: Opelo služio episkop Longin u manastiru Nova Gračanica

"SUPRUGA MI JE REKLA DA JE MAJKA PREMINULA" Oglasio se sin nesrećne starice nakon zločina kod Golupca: To su neistine!

"SUPRUGA MI JE REKLA DA JE MAJKA PREMINULA" Oglasio se sin nesrećne starice nakon zločina kod Golupca: To su neistine!

Da podsetimo, Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki ubio suprugu, pevačicu "Granda". Na ročištu je Marjanovićeva odbrana zatražila da se u spise kao dokazi uvrste telefonski pozivi na kojima se čuje kako Zoran prijavljuje nestanak supruge policajcima, da se prikaže emisija "Grand magazin" iz 2015. u kojoj je pevačica govorila o porodičnim odnosima, ali i izveštaj o tragovima obuće u blatu, i da se priloži fotografija na kojoj se vidi da je Jelena imala povredu ruke pre zločina i da se iz tog razloga njena krv našla na zadnjem sedištu Marjanovićevog "mercedesa".

Gostovanje

- Imam Jeleninu fotografiju i priložiću je sudu - rekao je kratko Zoran.

Emisija "Grand magazin", koju je pominjala Marjanovićeva odbrana, emitovana je u septembru 2015. godine, sedam meseci pre zločina. Pevačica je govorila o karijeri, najavljivala nove pesme, ali i ispričala kako je upoznala supruga Zorana Marjanovića.

- Prvi put sam ga videla kad sam imala 12 godina. Godinama se nismo sreli, a kad sam imala 17 godina, stupili smo u vezu, koju smo posle dugogodišnjeg zabavljanja krunisali brakom - rekla je Marjanovićeva.

- Držimo se zajedno, kao nokat i meso, pomažemo jedno drugom, i to nije samo za kamere. Uvek je pored mene, radimo u studiju, idemo na nastupe zajedno, kad treba da se smrša, tu je, trčimo, kuvamo čajeve. Danas brakovi kratko traju, a moji roditelji su živeli u skladnoj zajednici. Vaspitana sam tako, volim da se našalim, poslednja sam generacija koja gleda istinsku vrednost. Ljubav je srž života. Ključ uspeha je što smo stalno zajedno - ispričala je Jelena.

Burno u sudnici

Ona je u emisiji pojasnila i da je pevanje napustila nakon smrti oca, ali da se zbog Zorana vratila karijeri.

Počelo suđenje Zoranu Marjanoviću
Počelo suđenje Zoranu Marjanoviću
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Tata je uvek bio uz mene. Kada je preminuo, nisam imala više volje da pevam, radila sam u studiju, ali me je suprug ubedio da počnem ponovo da nastupam.

Marjanovićeva odbrana juče je burno reagovala kada je sudija Jelena Škulić počela s čitanjem dokaza koje je sud uvrstio u spise. Odbrana je zatražila da se upozna s tim dokazima jer ne zna na šta se tačno misli, odnosno tih dokaza nema u optužnici.

- Sudija, mi optuženog branimo od optužnice, a ne od spisa predmeta - rekao je Veljko Delibašić, jedan od branilaca Zorana Marjanovića. Sudija je na to rekla da je reč o dokazima koji postoje u spisima. Naredno ročište zakazano je za februar 2022.

Autfit

Crvenom kravatom razbio monotoniju

Zoran Marjanović na jučerašnje suđenje došao je obučen u bež pantalone i košulju, ali je sve to "začinio" crvenom kravatom. Ovo nije prvi put da Marjanović izabere neku odevnu kombinaciju koja svima zapadne za oko.

Tako je prošle godine došao na ročište u ležernoj odevnoj kombinaciji - roze sakou i šarenoj košulji, a tada je rekao da se veselo obukao jer mu je "život crn".

- Dosta mi je život ozbiljan, mračan i težak, pogotovo poslednje četiri godine. Kad mi je život već takav, neka krpice na meni budu svetle i vesele, bar na to mogu da utičem - kazao je ranije Marjanović.

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd