fbpx
Skip to main content
Irena i Veljko

Na Veljkovom grobu nisu bili samo venci: Njegovi drugovi na poseban način odali su mu poštu

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Tuga

Irena Zlatković (29) i Veljko Radisavljević (33) koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori, sahranjeni su juče jedno pored drugog na groblju u Velikoj Plani. 

Svadba i sahrana u isti dan: Svi su se razišli, a na groblju je ostala NAJJEZIVIJA slika Irene i Veljka (FOTO)

Najpotresniji prizor sa Veljkove sahrane: Dok su ga pratili na večni počinak, spustili su beli krst na beli kovčeg

Nema osobe koja nije pustila suzu videvši beli kovčeg i barjake kada je kolona prolazila kroz Veliku Planu. Ovako veliku tragediju Velika Plana ne pamti, a reka ljudi koja se slivala na groblje nije mogla da stane u crkvu, pa je veliki broj njih ostao napolju.

Irena je sahranjena u beloj venčanici u 13 časova, a odmah zatim, tužna povorka se priključila ispraćaju Veljka Radisavljevića, koji je sahranjen odmah pored svoje devojke.

Poslednji pozdrav Veljku došli su da upute i njegovi prijatelji koji su sa njim delili ljubav prema motorima, na kojem je on i okončao svoj život. Svi na svojim vozilima pratili su ovu tužnu povorku.

Dok su Veljka zakopavali, sestra i majka kukale nad kovčegom: Posle njihovih KRIKA nastao je MUK

Nakon što je mladi par sahranjen, jedan pored drugog, njihove grobove zatrpali su buketima cveća i vencima koje nisu imali mesta gde više da postavljaju. 

Međutim, među cvećem se našlo nešto što je prisutne nateralo da ćutke stoje i posmatraju grob- Veljkovi drugovi odštampali su majice sa njegovim likom uz tekst "Zauvek sa nama" i ostavili ih umesto buketa.

Veljko sahrana
Veljko sahrana
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Ovo je samo još jedan od dokaza koliko su svi voleli Veljka i koliko je bio dobar prijatelj- tiho je izustila jedna od devojaka.

Irenin otac na kraju potresnog govora pozvao sve na ručak rečima "DOĐITE, SVADBA JE"! Svi zanemeli od BOLA

Podsetimo, Irena je bila apsolvent Medicinskog fakulteta, a u Crnu Goru je otišla da radi u hotelu tokom sezone, da bi pomogla roditeljima koji su nezaposleni i bratu, svršenom studentu Pravnog fakulteta koji takođe nigde ne radi.

Veljko, koji je sa njom bio u vezi mesec i po dana došao je u Budvu da je obiđe. Pre kobnog sudara bio je na plaži Trsteno sa društvom, pozajmio je motor od prijatelja, njime je trebalo da Irenu odveze do Budve. Pošto se nije javljao na telefon ni posle pola sata, kada je uveliko trebalo da su stigli, njegovi prijatelji su pošli peške za njima i naišli na jeziv prizor, Veljka i Irenu poginule u udesu.

Spremamo ti venčanicu belu, ne za izabranog, već za zemlju crnu: Govor Ireninog ujaka naježio groblje

Još uvek su nejasne okolnosti u kojoj je dvoje mladih Planjana izgubilo živote u sudaru motora sa "golfom" mojkovačkih tablica. Zamenica osnovnog državnog tužioca u Kotoru Ljiljana Milić odredila je zadrđavanje od 72 sata vozaču "golfa" Miletu Šutoviću , a istraga bi trebala da utvrdi kako je došlo do kobnog sudara. Ono što dodatno otežava posao istražnim organima je činjenica da je u momentu nesreće na putu Trsteno - Ploče bila velika gužva.

 

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
10 Beograd