Utorak 19. mar 2024.
Sahrana

NAJMORBIDNIJA SAHRANA U SRBIJI: Čovek je bez lica i organa, na umrlici nema fotografije, a razlog je UŽASAN

Foto: Profimedia
U selu Leskovac kod Zaječara danas je obavljena jedna od najtužnijih sahrana koju selo pamti. Na umrlici nema fotografije, sanduk je ispred prostorije mesne zajednice, pokojnik je bez lica, trbuha i unutrašnjih organa jer su ga pojeli vodeni pacovi. Niko ne plače nad sandukom, meštani samo tužno vrte glavom.

Sahranjuje se meštanin Sava Milojević (83) koji je pronađen prekjuče u svojoj kući na obali Grliškog jezera, neprepoznatljiv od ujeda, kako tvrde meštani, vodenih pacova.

On je živeo sam, nije imao porodicu, bio je omiljen u selu. Živeo je od penzije koju je stekao kao vozač autobusa.

NOVE ŽRTVE GRIPA U SRBIJI Preminuli mladić i starija žena, troje ŽIVOTNO UGROŽENO

- Mi smo primetili da ga nema, čini mi se, 21. januara. Celo selo je počelo da ga traži. Zvali smo njegove prijatelje, tražili ga po okolnim selima, obilazili okolinu, ali od njega ni traga ni glasa. Sava je imao običaj da ode na nekoliko dana kod svojih poznanika, tako da smo mislili da je to u pitanju. Međutim, kako ga dugo nije bilo, 1. februara smo njegov nestanak prijavili policiji - kažu nam meštani sela.

Sava je živeo sam, nije imao porodicu, bio je omiljen u selu. Živeo je od penzije koju je stekao kao vozač autobusa. Njegovo telo pronašao je meštanin Jovan Predojević.

- Otišao sam do njegove kuće, pokucao, ali nije bilo odgovora. Pokušao sam da uđem, ali je bilo zaključano iznutra. Kako su nam u policiji kazali da možemo da provalimo vrata njegove kuće, to sam i uradio. Samo sam jače gurnuo jer se on zaključao običnom rezom. Ušao sam - kaže Predojević.

Ono što je zatekao nadmašuje najstrašnije horor filmove. Prizor ga je šokirao, a kada se pribrao, pozvao je policiju.

(UZNEMIRUJUĆE) Ovako je pedofil NAMAMIO DEVOJČICU u Novom Pazaru! Dete uspelo da pobegne, a njegova reakcija zaprepastila sve

- Beživotno telo bilo je na podu lica neprepoznatljivog, pojedenog, mestimično su se videle kosti ispod mesa. Nije bilo neprijatnog mirisa, verovatno zato što je zima. Trbuh mu je bio kao rasporen, a unutrašnji organi pojedeni. U sobi nije bilo ni mačaka ni pasa, i mišljenja sam da su ga jeli vodeni pacovi - kaže Jovan Predojević koji je pronašao telo.

Nakon pronalaženja tela urađena je obdukcija i utvrđeno da nije bilo tragova nasilne smrti.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd