fbpx
Skip to main content
Nasilnik

BRUTALNO PRETUKAO ŽENU I OTKINUO JOJ UVO: Nasilniku iz Zablaća izrečena mera lečenja - Nasilje mu je u krvi (FOTO)

Foto: Društvene mreže
Nasilniku izrečena mera lečenja.

Nasilnik Goran Vučković (31) iz Zablaće kod Čačka, koji je krajem prošlog meseca jezivo pretukao suprugu N. V., trenutno je u Specijalnoj zatvorskoj bolnici.

Prema informacijama, nakon hapšenja zbog zlostavljanja supruge odlukom suda izrečena mu je mera lečenja.

NAVIJAČ PARTIZANA (26) KRIO PUŠKU U PORODIČNOJ KUĆI: Unezverena majka odmah pozvala policiju

NAVIJAČ PARTIZANA (26) KRIO PUŠKU U PORODIČNOJ KUĆI: Unezverena majka odmah pozvala policiju

SRPSKI DŽEK TRBOSEK USKORO NA SLOBODI? Ubijao i decu - tačan broj žrtava njegovog "eskadrona smrti" nepoznat

SRPSKI DŽEK TRBOSEK USKORO NA SLOBODI? Ubijao i decu - tačan broj žrtava njegovog "eskadrona smrti" nepoznat

RAT DO ISTREBLJENJA! Otkriveno sa kim sarađuje najtraženiji škaljarac - organizovao i "lov" na Belivuka

RAT DO ISTREBLJENJA! Otkriveno sa kim sarađuje najtraženiji škaljarac - organizovao i "lov" na Belivuka

- On će narednih dana biti podvrgnut psihijatriskom veštačenju. Tada će se utvrditi da li je u trenutku kada je tukao i zlostavljao suprugu bio uračunjiv ili ne - objašnjava naš sagovornik.

Vučković se u policij pravdao da se ničega ne seća i da su oboje bili pijani. On je imao zabranu prilaska ženi , ali ju je prekršio.

Nasilje kakvo ni najsatriji meŠtani Zablaće kod Čačka ne pamte dogodilo se poslednjeg vikenda u avgustu mesecu. Nakon proslave Vučković je sa suprugom došao kući. Kako je, navodno, bio pijan počeli su da se svađaju, a zatim i da je udara. Nasilje je pokušala da spreči njegova majka Stoja, ali je i sama dobila batine. Vučković je supugu sa kojom ima četvoro dece tukao i rukama i nogama, a na kraju je uzeo motku sa ekserom, pa je po telu zabadao ubode. U zlostvaljanju joj je otkinuo uho. Polumrtvu ostavio ju je na ulici pored kontejnera. Nju su pronašle komšije koji su pozvali policiju. Nakon izživljavanja nad suprugom došao je kući i rekao majci: "Ubio sam je od batina. Ne znam da li je živa.."

TRAŽI DECU DA VIDI

U bolnicu je primljena u teškom stanju . Nekoliko dana je bila kritično. Nije bilo mesta na telu gde nije imala neki ubod i masnicu. Rebra su joj bila polovljena, kosti na licu...

N. V.je prebačena na odeljenje Intezivne nege i njen oporavak ide u dobrom smeru.

- Rebra su joj zarasla, ali je mnogo boli uho koje joj je nasilnik odsekao. Tražila je da vidi decu, ali joj još nije omogućeno zbog situacije sa koronom. Cuje se sa majkom koja je i išla da je poseti. Brigu o bebi od sedam meseci vodi njena svekrva, a majka o drugih troje dece-objašnjava naš sagovornik.

Kako “Blic” saznaje, N. V. nije još govorila da li će se nakon izlaska iz bolnice vratiti u kuću nasilnika ili kod majke.

- Nisam išla da posetim snahu. Ni sina nisam videla. Mogu da mu oprostim što me je tukao , ali ne i to što je njoj uradio. Gorana ne mogu da se odreknem ja sam ga rodila i nosim njegov krst za sve što uradi. Gledao je kako me njegov otac zlostavlja i nikada nisam ni pomislila da će on biti isti takav- kaže Stoja.

Nasilnik
Foto: Društvene mreže

PRETI MU 15 GODINA

Sudija Višeg suda u Novom Sadu, Ivana Josifović, ističe da nasilniku, ukoliko se dokaže krivica, može biti izrečena maksimalna jedinstvena kazna do 15 godina zatvora.

– Nemam predmet i o njemu mogu govoriti samo na osnovu onoga što sam pročitala u medijima. Iz svega toga mogu zaključiti da se uhapšenom mogu staviti na teret tri krivična dela. Mogu dodati da će se tačna kvalifikacija krivičnog dela znati nakon medicinskog veštačenja povreda na žrtvi. Za krivično delo nasilja u porodici sa nanetim teškim povredama zaprećena je maksimalna kazna do 10 godina. Za kršenje zabrane prilaska primenjuje se kazna do šest meseci. Treće krivično delo može se odnositi na nasilje u porodici u odnosu na majku, pa ako su njoj eventualno nanete povrede sredstvom podobnim da telo teško povredi, onda je zaprećena kazna do pet godina – rekla je Ivana Josifović, sudija Višeg suda u Novom Sadu i predsednik UO UST.

NASILJE U KRVI

Otac je godinama tukao njegovu majku. Umro je pre pet godina, ali je Goran nastavio njegovu porodičnu tradiciju, pa je tukao i ženu i majku. Međutim, deda Prvoslav je bio još krvoločniji. Trideset godina je proveo u zatvoru zbog ubustva koje je počinio u Nišu. Zaklao je čoveka! To klanje je zapravo bio vrhunac njegovog zla. Pre toga je ljudima palio kuće, a pričalo se i da je vešao ljude. Šta da očekuješ... Zlo traži zlo. Jadna li su ova njegova deca. Oni će najviše da ispaštaju, ni krivi ni dužni - kaže meštanin sela Zablaće.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
6 Beograd