fbpx
Skip to main content
Jelena Marjanović

Nasip mu je bio sa leve strane: Pojavio se novi SVEDOK iz Borče, tvrdi da je video Zorana i Jelenu

Foto: Srbija Danas
Prošao kraj mesta zločina u 16.58

U optužnici koja je početkom februara podignuta protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović 2. aprila 2016. godine, prema navodima Blica, stoji da je od 14 svedoka pozvanih u tužilaštvo da daju izjavu, tek pet pomoglo u istrazi. Meštanin iz Crvenke, sestra ubijene pevačice Teodora Krsmanović, Zorica Gemović i Nora Rakić Karleuša, prijateljice pevačice, kao i jedan biciklista iz Borče. Upravo on je, navodi Blic, gavni svedok koji je Zoarana i Jelenu video na nasipu kobnoga dana oko 17 časova.

Naime, ovaj biciklista kretao se asfaltnim putem koji je paralelan sa nasipom kojim je Jelena trčala. Kako je objasnio, nasip se nalazio sa njegove leve strane i on je imao jasan pregled - na njive, kanal, pa potom na naasip. Prema njegovim rečima, na jednoj trećini rampe - šljunkara gledano ka Crvenki uočio je muškarca i ženu kako se spuštaju niz nasip.

- Dok sam se vozio prema Crvenki imao sam tri telefonska razgovora. Ovo vam govorim zbog toga što sam uvek zaustavljao bicikl da bih razgovarao. Negde oko 17.05, 17.10 ja sam video muškarca i ženu kako se spuštaju niz nasip. Muškarac je imao na sebi tamnije maskirne pantalone, dvobojne - zelene i crne, a gore je imao crnu jaknu srednje dužine. On je bio okrenut licem prema meni prilikom spuštanja niz nasip i ja nisam mogao da vidim kakvu je kosu imao. Iza njega je išla ženska osoba, ona je silazila sa boka, levom nogom napred. Oni su se nalazili na metar i po do dva jedno od drugog, tako da su sa moje tačke gledišta kolena ove ženske osobe bila u nivou glave muškarca koji se spuštao ispred nje. Pošto sam ponovo pogledao ka te dve osobe, ja sam primetio da ta ženska osoba ima tamniju kosu srednje dužine do polovine plećke - ispričao je biciklista tužiocu i napomenuo da muškarca i ženu nisu nije video kako hodaju nasipom, nego tek kada su silazili sa nasipa, a da tom prilikom nije video nikog drugog, uključujući i dete.

Zoran Marjanović na pomenu supruzi Jeleni
Foto: Srbija Danas

Međutim, tužilac u optužnici navodi da, kada se uzme u obzir nalaz i mišljenje stalnog sudskog veštaka koji je analizirao zadržane snimke sigurnosnih kamera na kući sa puta za Crvenku i na autobusu sa linije 104, proizilsazi da se biciklista na mestu na kom je mogao da ugleda muškarca i ženu nalazio u 16.58 sati i da je gotovo sigurno video Zorana i Jelenu.

- Iz toga na nesumnjiv način proizilazi da je ugledao upravo njih dvoje i to neposredno pre ponovnog uključenja Zoranovog telefona u 17.04 i Jeleninog ulaska u poslednju baznu stanicu u kojoj se njen telefon nalazio, što je sve bilo neposredno pre njenog ubistva, iz čega jasno proizilazi da su se u blizini mesta na kojem je pronađeno beživotno telo nalazili samo pokojna pevačica i njen suprug - zaključuje tužilac, navodi Blic.

 

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd