fbpx
Skip to main content
Porodica Đokić

NEMA DANA DA ĐOKIĆEVA MAJKA NE PLAČE! Snaha ubijenog Gorana tvrdi: Ubio ih je zbog ovoga, a verovali su mu

Foto: SD/ilustracija
Nema dana da majka ubijenog Gorana ne zaplače zbog tragedije koja ih je zadesila.

- Dva meseca je prošlo od ubistva mog devera Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije. Sigurna sam da ih je ubio sada osumnjičeni rođak Goran Džonić. On je sve znao o njemu i sve isplanirao samo zbog novca - počinje svoju ispovest Verica Đokić, snaha ubijenog Đokića.

BELIVUK ZA DVA DANA PRED OČIMA JAVNOSTI! U Beograd stiže i crnogorski tužilac - razrešavaju se zločini kavčana

BELIVUK ZA DVA DANA PRED OČIMA JAVNOSTI! U Beograd stiže i crnogorski tužilac - razrešavaju se zločini kavčana

JEDINI PRAVI SRPSKI DON! Bio je bog i batina za kriminalce - vladao AMERIČKIM PODZEMLJEM, zvali su ga "kum svih kumova"

JEDINI PRAVI SRPSKI DON! Bio je bog i batina za kriminalce - vladao AMERIČKIM PODZEMLJEM, zvali su ga "kum svih kumova"

GORANOVI SINOVI NEĆE U ZATVOR AKO SU POMAGALI OCU?! Istraga za ubistvo Đokića u završnoj fazi, a nova saznanja ne prestaju da ŠOKIRAJU SRBIJU

GORANOVI SINOVI NEĆE U ZATVOR AKO SU POMAGALI OCU?! Istraga za ubistvo Đokića u završnoj fazi, a nova saznanja ne prestaju da ŠOKIRAJU SRBIJU

Nema dana da majka ubijenog Gorana ne zaplače zbog tragedije koja ih je zadesila. Srce joj slama i činjenica da je njeno troje namilijih ubio rođak koji živi dve kuće dalje od nje. Brigu o starici upravo vodi Verica.

- Baka je loše. Samo plače i tuguje za Goranom, Gordanom i Lidijom. Ništa novo iz istrage ne znamo. Rekli su nam da obdukciju ne možemo dobiti dok se vodi istraga. Niko nas ne obaveštava - nastavlja Verica.

Ona tvrdi da do trenutka hapšenja nije mogla da posumnja da je troje Đokića ubio njihov komšija i rođak Goran Džonić, bivši vatrogasac.

- Nikada, ali nikada nisam posumnjala da je Goran Džonić ubio mog devera i njegovu porodicu. Goran mu je verovao jer su se znali od malih nogu. Ubio ga je zbog novca i uzeo onoliko koliko je njemu bilo potrebno - tvrdi Verica.

Poverenje

- Njih dvojica su se poznavali od rođenja. Bili su nerazdvojni. Kada su Đokići nestali nisam ni posumnjala na Gorana koji nam je ujedno i rođak. Sada mi je sve jasno i znam da je to uradio zbog novca koji mu je bio potreban. Ne znam da li njegovi sinovi imaju veze sa zločinom. Otkada su uhapšeni nisam se čula sa Džonićevom suprugom - nastavlja ona.

Džonić
Foto: Facebook Printscreen

Kako se saznaje, svi dokazi za sada povezuju sa ubistvom jedino Džonića, penzionisanog vatrogasca. Njegov DNK je na novcu i vreći, iskopanoj iz voćnjaka njegovog sina koji je tog dana bio odsutan. Pištolj, za kojim je balističkim veštačenjem utvrđeno da je iz njega ubijena porodica Đokić, nađen je u kući Džonićeve žene Suzane u Aleksincu gde je bio sakriven u ventilacionom otvoru. Nekoliko časova pre nestanka porodice Đokić, Džonić je snimljen na benzinskoj pumpi u Aleksincu kako toči gorivo u kantu a sigurnosne kamere u Tešici snimile su "pasat" Đokića kako sa zemljanog puta dolazi iz pravca Moravca u dva časa iza ponoći, i Džonićev žuti s-kuter kako se vraća dva časa kasnije istim putem. Iako je Džonić u istrazi ostao pri svojoj poslednjoj tvrdnji da su Jojke izvršila zločin i da su njegovi tragovi nađeni jer su oni želeli da ga na taj način povežu sa ubistvom, na prepoznavanju u policiji on nije identifikovao jednog od dvoje braće za koga je sve vreme tvrdio da je komunicirao sa njim a potom likvidirao Đokiće i zapalio njihova tela. Prepoznao je samo drugog brata, ali je pogrešno opisao radnje koje je ovaj navodno izvršavao.

Pištolj

- Inspektori su tokom uviđaja u zapaljenom "pasatu" koji je u vlasništvu Gorana Đokića našli jednu čauru, a na mestu gde je ubijena tročlana porodica još četiri. Balističkim veštačenjem čaura utvrđeno je da su svi ubijeni iz istog pištolja koji je imao improvizovani prigušivač - kaže izvor.

Kako su mediji objavili, prvo je ubijen Goran sa jednim metkom u glavu. Pokušavajući da izbegne ubistvo njegova ćerka Lidija pokušala je da pobegne i zato joj je ubica ispalio hitac u potiljak, a zatim u grudi.

Vremenska prognoza
Mist
-2 Beograd