Skip to main content
 • Read more kese Vesti

  Borba za zdraviju životnu sredinu: Evropa traži da se plastične kese NAPLAĆUJU

 • Read more d Zanimljivosti

  ŠTAAA?! Naduvana baka iz "Rana" je MAJKA jednog od NAJVEĆIH SRPSKIH GLUMACA! I on igra u ISTOM FILMU!

 • Read more Džejms Feldin i Najdžel Vilijams-Gos Košarka

  VILIJAMS-GOS: Vratili smo pehar, ovo je trofej za navijače!

 • Read more Sergej Lavrov Info

  Lavrov jasan: BESMISLENO je govoriti o stolici Kosova u UN

 • Read more kosovo Info

  Srbija čeka 1.767 dana: Zajednica srpskih opština PRIORITET, pa tek onda sve ostalo

 • Read more FK Crvena zvezda Fudbal

  IGRAČ ZVEZDE OTKRIO: Zbog OVOGA sam ostao na Marakani!

 • Read more zadruga Zadruga

  MOJ JE SLOBA TADA BIO SIROMAŠAN: Kija progovorila o najlepšem POKLONU OD MUŽA i raznežila sve (VIDEO)

Jelena Marjanović

Nema novih dokaza protiv Zorana: Marjanovića moraju da puste na slobodu?!

Foto: SD/ilustracija
Saga se nastavlja

- Nema novih dokaza protiv Marjanovića i on bi morao da bude pušten iz pritvora! Da postoji neki novi dokaz, on bi bio predočen i nama, njegovim braniocima. Jedino novo je nalaz veštaka neuropsihijatara, po kome je Zoran zdrav i uračinljiv – kazao je Aleksandrar Zarić, jedan od branilaca Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo svoje supruge Jelene na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.

Zarić je najavio i da će uložiti žalbu na odluku prvostepenog veća Apelacionog suda u Beogradu , kojom je u petak Zoranu produžen pritvor do 10. marta.

Najpsežnija istraga

Sud je ovu odluku potkrepio tvrdnjom da su se protiv Marjanovića pojavili novi dokazi, ali Zarić ne veruje da oni uopšte postoje.

Zoran Marjanović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Jedino u poslednje vreme je nalaz veštaka, ali ne vidim kako taj dokaz, odnosno veštačenje, menja bilo šta. Sumnjam da će se do 10.marta pojaviti bilo šta kapitalno što bi moglo da tereti našeg branjenika. Zato očekujem da Apelacioni sud uvaži našu žalbu, koju ćemo podneti čim dobijemo rešenje o produženju pritvora, i da Zorana pusti na slobodu – objasnio je Zarić.

Inače istraga Jeleninog ubistva je jedna je jedna od najopsežnijih koje su vodili policija i tužilaštvo u poslednjih nekoliko decenija.

Od trenutka prijave nestanka pevačice 2. aprila 2016 i nakon što je narednog dana pronađen njen leš u kanalu kod nasipa policija je saslušala čak 2.000 osoba radi prikupljanja dokaza.

Takođe, uzeto je 30 uzoraka DNK profila kako bi s izvršilo eventualno preklapanje sa tragovima pronađenim na Jeleninom telu, njenim stvarima i u blizini mesta gde je ubijena pevačica pronađena.

Tri KLJUČNA PITANJA za Marjanovića: Na osnovu njih psihijatri će utvrditi da li je Zoran ubio Jelenu

Interesantno je da su dvojica muškaraca koji su bili predmet istrage i od kojih je uzet DNK u međuvremenu umrla. Jedan od njih je bivši robijaš iz Borče, koji se obesio u maju 2016. godine u svojoj kući. Komšije su tada rekle da od zločina na nasipu u Borčion skoro uošte nije napuštao kuću.

Uzorak DNK u maju 2016. godine uzet i od Zoranovog druga iz Borče, za koga se pričalo da mu je navodno bio obezbeđenje. Taj muškarac je nešto kasnije umro od infarkta, iako su njegovi poznanici tada tvrdili da nikada nije bolovao od ozbiljnijih bolesti.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD info

SD svet

SD sirija

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD beogradski izbori

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Slaba kiša
2 Beograd