fbpx
Skip to main content
Irena Zlatković

NIJE KAKO SE MISLILO! Irena je sa Veljkom poginula u Crnoj Gori, a sada je stigla NOVA INFORMACIJA (FOTO)

Foto: Facebook/Momcilo Zlatkovic
Irena je sahranjena u venčanici

Pre nešto više od godinu dana Srbiju je potresla vest  o pogibiji studenta medicina iz Velike Plane i njenog mladića Veljka Radosavljevića. Oni su 15. jula nastradali u saobraćajnoj nesreći na crnogorskom primorju, kada se motor na kojem su išli prema plaži Jaz sudario sa automobilom kojim je upravljao M.Š.

Početkom ove godine preminuo je i otac stradale devojke Momčilo Zlatković, kako se veruje od tuge za ćerkom, a njena majka sada utehu pronalazi u svom sinu. Oni su sada oslonac jedno drugom u teškim trenucima.

Tek pre nedelju dana stigla je forenzička analiza saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubilo dvoje mladih. Analizu su radili Ljubomir Odalović, Miodrag Šoć i Nenad Šipka, a ustanovljeno je sledeće:

- Analizirajući dokumentaciju koju ste nam dostavili, povodom molbe da izvršimo forenzičku analizu  saobraćajne nezgode u kojoj je život izgubila vaša ćerka Irena Zlatković, izjavljujemo sledeće:

  1. Opasnu situaciju u saobracajnoj nezgodi, cija je posledica smrt vozača motocikla i njegovog suvozača, izazvao je vozač motocikla VELJKO RADISAVLJEVIĆ
  2. Saobraćajno - tehnička vestačenja mr. Ljubomira M. Odalovića, dipl.inž.saobr. i doc. dr Gorana Čarapića, dipl.inženjera mas.i saobr. su u okviru pravila struke
  3. Povrede koje su nastupile na oštećenoj pokojnoj IRENI ZLATKOVIĆ su posledica pada i udara o čvrstu podlogu. Obducent prof. dr Miodrag Soc, specijalista sudske medicine je u obdukcionom nalazu ispravno naveo uzrok povreda.

Zbog saobraćajne gužve koja koja je bila na putu u trenutku nesreće, bio je otežan posao istražnim organima. Zamenica osnovnog državnog tužioca u Kotoru Ljiljana Milić odredila je zadržavanje od 72 sata vozaču "golfa" M.Š. sa kojim se sudario motor kojim je upravljao Veljko, međutim, prema forenzičkoj analizi nesrećni mladić je navodno odgovoran za tragediju.

Podsetimo, Irena je bila apsolvent Medicinskog fakulteta, u Crnu Goru je otišla da radi u hotelu tokom sezone, da bi pomogla roditeljima koji su nezaposleni i bratu, svršenom studentu Pravnog fakulteta koji takođe nigde ne radi. Veljko, koji je sa njom bio u vezi mesec i po dana došao je u Budvu da je obiđe. Pre kobnog sudara bio je na plaži Trsteno sa društvom, pozajmio je motor od prijatelja, njime je trebalo da Irenu odveze do Budve.

 

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Fog
9 Beograd