fbpx
Skip to main content
srpska policija

OGROMNA ZAPLENA MARIHUANE U NIŠU: Paketi stigli sa Kosmeta, ministar Vulin pohvalio pripadnike MUP-a (FOTO)

Foto: MUP
Marihuana je bila namenjena za prodaju na teritoriji Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa rukovodstvom Uprave kriminalističke policije i čestitao im na uspešno sprovedenoj akciji zaplene 520 kilograma marihuane spakovane u 134 paketa u Nišu koja je stigla sa prostora Kosova i Metohije i bila namenjena za dalju prodaju po gradovima i mestima Srbije.

TRAVELLAND i BLACK FRIDAY POPUSTI: Crna Gora - Leto 2022.

TRAVELLAND i BLACK FRIDAY POPUSTI: Crna Gora - Leto 2022.

JEZIVA PODUDARNOST! Za 20 dana dva samoubistva u istoj ulici u Dublju: "Kao da nas je neko prokleo"

JEZIVA PODUDARNOST! Za 20 dana dva samoubistva u istoj ulici u Dublju: "Kao da nas je neko prokleo"

TEŽAK SUDAR KAMIONA I AUTOMOBILA NA IBARSKOJ! Ima mrtvih (FOTO)

TEŽAK SUDAR KAMIONA I AUTOMOBILA NA IBARSKOJ! Ima mrtvih (FOTO)

- Žestoka borba Ministarstva unutrašnjih poslova sa narko-dilerima se nastavlja,  bilo da je Srbija tranzitna zemlja ili krajnja destinacija za prodaju narkotika, sa istom odlučnošću i borbom uhapsićemo svakog ko unosi i prodaje drogu u našoj zemlji. Srbija nije i neće biti sigurno mesto za prodaju narkotika niti sigurno mesto za njihovu dalju distribuciju. Srbija nikada neće biti sigurno mesto za narko-dilere i trgovinu narkoticima - poručio je ministar policije Aleksandar Vulin kome su načelnici i pripadnici UKP-a referisali o svim detaljima i pojedinostima akcije zaplene 520 kilograma marihuane.

Ministar Vulin je naglasio da je svaka zaplena narkotika za policiju veliki uspeh i velika pobeda.

Ministar je ukazao da je policija svoju odlučnost da se obračuna sa trgovinom narkoticima pokazala dobrim rezultatima ostvarenim u poslednjih godinu dana, kada je zaplenila više od osam tona narkotika i otkrila više od 40 ilegalnih laboratorija za uzgoj marihuane.

- Dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dok sam ja ministar unutrašnjih poslova, Srbija neće legalizovati marihuanu i iskreno se zalažem za to da se prodaja droge maloletnom licu sankcioniše i tretira kao pokušaj ubistva - poručio je Vulin.

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
5 Beograd